Auping Tone Boxspring | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Tone Boxspring
Auping Tone Boxspring
Auping Tone Boxspring

Auping Tone Boxspring

Auping Tone is een slanke en eigentijds boxspring. Door haar vorm past de Tone boxspring perfect in de trend van slanke bedden.

Stalen frame met ronde poten gepoedercoat in één van 5 Auping kleuren

Zacht hoofdbord, prachtig afgewerkt met dubbele stiknaden

Comfortabel 5-zone matras afgewerkt met een bies

Luxe topper van geperforeerd natuurlatex

Gratis bezorgd en gemonteerd in je slaapkamer

Jouw boxspring wordt op maat gemaakt in onze groene fabriek in Deventer Lees meer

Vanaf

3.495,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Boxspring Tone

Auping Tone is een slanke en eigentijdse boxspring. De opeenstapeling van kleurtinten in combinatie met de lage box geven Auping Tone een slanke uitstraling. De boxspring wordt gedragen door een sterk stalen frame met ronde poten. Het comfortabele 5-zone matras en de luxe topper zorgen voor perfecte ventilatie en ondersteuning tijdens het dromen.

Deze boxspring heeft een vaste setprijs van €3.495,-
Dat is inclusief hoofdbord, 5-zone matras en luxe topper.

Auping Tone is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

160 of 180 cm breed

200 of 210 cm lang

Auping Tone Boxspring
De opbouw van Auping Tone

Auping Tone is een goed gevulde boxspring, hij staat op een sterk stalen frame. Op het stalen frame ligt de box, die bevat een spiraalbodem én pocketveren. De spiraalbodem is gemaakt van gevlochten staaldraad en is voor 80 procent open, waardoor de boxspring extra goed ventileert. Bovenop de box ligt het gestoffeerde matras.

De pocketveren in zowel de boxspring als het matras zorgen voor goede ondersteuning van je lichaam en zorgen ervoor dat je ’s nachts makkelijk kunt draaien. Bovenop het matras ligt dan nog een topper. De Auping Tone topper is gemaakt van geperforeerd natuurlatex en zorgt ervoor dat jij heerlijk uitgerust bent na een nachtje slaap.

Auping Tone is verkrijgbaar als tweepersoons boxspring van 160 of 180 cm breed bij 200 of 210 cm lang.

Auping Tone Boxspring
Het Auping Tone matras

Het boxspringmatras voor Auping Tone is een gestoffeerd matras, afgewerkt met een bies.
Het is een luxe matras van wel 20 centimeter hoog met 5 zones: hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen.

Die 5 zones bieden je de ondersteuning waar je dat nodig hebt en laten je wegzakken waar dat fijn is. Dat werkt, van top tot teen, als volgt: De zone voor je hoofd is lekker stevig zodat je hoofd goed ondersteund wordt. De schouderzone is soepeler zodat je schouders goed kunnen wegzakken. Dit is vooral fijn als je op je zij slaapt. De zone voor de onderrug geeft wat tegendruk zodat je rug wel goed wordt ondersteund als je schouders lekker wegzakken. De heupzone biedt stabiliteit aan je heupen. De laatste zone, die voor je benen, die is soepel, je benen hebben tenslotte iets minder ondersteuning nodig dan je heupen en je hoofd. Zo ligt je ruggenwervel mooi in een rechte lijn.

Het matras is verkrijgbaar in 3 hardheden:

soft

medium

firm

Auping Tone Boxspring
Lekker zacht hoofdbord

Het hoofdbord voor de Auping Tone boxspring is zacht met strakke lijnen. Het is lekker dik dus je kruipt er heerlijk tegenaan.

Het hoofdbord stofferen we met de hand in ons naaiatelier in Deventer en we werken het netjes af met een dubbele stiknaad. Het hoofdbord is rondom gestoffeerd dus je kunt Auping Tone midden in je kamer zetten. Het hoofdbord wordt bevestigd aan de boxspring zodat het boven de grond zweeft, zo past het hoofdbord perfect bij de rest van het slanke ontwerp.

Auping Tone Boxspring
Kleur op kleur

Door verschillende kleurtonen uit dezelfde kleurfamilie op elkaar te stapelen krijgt Auping Tone zijn vorm. Het tonale kleurgebruik zorgt voor eenheid en bindt de onderdelen van de boxspring visueel bij elkaar. Het toevoegen van kleur in combinatie met de twee materialen stof en staal maakt deze boxspring een échte Auping.

In onze eigen fabriek in Deventer poedercoaten wij het frame in de door jou gekozen kleur. Poedercoaten is een verfproces dat het staal slijtvast en kleurrijk maakt.

Je kunt kiezen uit de kleuren:

Pure white

Deep black

Warm grey

Cool grey

Dusty red

Auping Tone Boxspring
Stoffen voor jouw Tone boxspring

Voor de Tone boxspring kun je kiezen uit 20 verschillende opties. Zo maak je het echt jouw eigen boxspring
Het hoofdbord, de boxspring en de matras kunnen we stofferen in 3 kwalitatieve stoffen, elk verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Je kunt kiezen uit de stoffen:

Crush: een lederlook, verkrijgbaar in 6 kleuren.

Heaven: een stof met een wat grovere structuur, verkrijgbaar in 7 kleuren.

Peach: een fijne, zachte stof, verkrijgbaar in 7 kleuren.

Het gestoffeerde matras voor je Auping Tone boxspring werken we af met een bies aan de zijkant, dat zorgt voor een strak lijnenspel.

Stel je eigen Tone boxspring samen in jouw gewenste kleur en stof

Auping Tone Boxspring
Nachtkastje naast je boxspring

Ons eigentijdse nachtkastje Pixel past perfect naast deze boxspring. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte met ronde vormen en komt heel goed tot z’n recht naast de Auping Tone boxspring.Het houten kastje met stalen frame en ladefrontje kun je afzonderlijk van elkaar kiezen in alle Auping kleuren, waardoor er veel verschillende kleurencombinaties mogelijk zijn. Volledig naar jouw wens samen te stellen en af te stemmen op de kleur van jouw Tone boxspring.Stel hier jouw favoriete Pixel samen.

Auping Tone Boxspring
Sinds 1888

Al meer dan 130 jaar werken onze vakmensen aan producten op het gebied van slaap en de kracht van rust. Elk bed, spiraalbodem wordt door onze specialisten voor jou ontwikkeld en geproduceerd in onze groene fabriek in Deventer. Deze jaren aan kennis en ervaring vind je ook terug in onze Original. Met de Auping Original boxspring kies je voor kwaliteit en comfort van het hoogste niveau.

Auping Auronde
Specificaties
Merk

Auping