Auping Vlakke spiraalbodem | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Vlakke Spiraalbodem

Auping Vlakke spiraalbodem

De vlakke spiraalbodem is een dwarsgespannen spiraalbodem die door zijn open structuur zorgt voor een zeer goede ventilatie en ondersteuning. Lees meer

Vanaf

405,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Belang van een goede bedbodem

Een goede bedbodem is heel belangrijk tijdens het slapen. Doordat jij én je matras de beste ondersteuning krijgen, kan jij elke dag heerlijk dromen. En met de juiste bedbodem kan jouw matras ook beter ademen. Hierdoor houd je je matras lekker lang goed.

Alle Auping spiraalbodems worden gemaakt van duurzame materialen. Oersterk staal en aluminium zorgen samen met de Deep Black poedercoat voor een kleur- en slijtvaste bodem die jaren meegaat.

Auping Handverstelbare Spiraalbodem
Optimale ventilatie

Al onze bedbodems zijn spiraalbodems. Een spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal, waardoor het een fijne open structuur heeft. Doordat de spiraalbodem voor 80 procent open is, ventileert hij extra goed. Dit geeft je lucht.

Auping Handverstelbare Spiraalbodem
Optimale ondersteuning

Onze spiraalbodem heeft meer dan 10.000 ondersteuningspunten, waardoor jouw lichaam goed en gelijkmatig ondersteund wordt.

Auping Handverstelbare Spiraalbodem
Wist je dat Auping de spiraalbodem heeft uitgevonden?

Johannes Albertus Auping was in 1888 een hardwerkende smid in Deventer die geen enkele uitdaging uit de weg ging. Toen de directeur van een ziekenhuis hem om een ventilerend bed vroeg, maakte hij een gevlochten spiraalmatras. Dat deed hij door ijzerdraden aan de snijplaat van een snijbonenmolen te bevestigen, en die vervolgens over een as rond te laten draaien. Zo ontstond er een mooi vlechtwerk. Later zorgde hij ervoor dat de bedbodem verend werd.

Grote verbeteringen zitten soms in kleine dingen. Zo werd het staaldraad in 1963 niet meer over de lengte gespannen, maar in de breedte. Dat zorgde weer voor de uitvinding van verstelbare bodems bij Auping.

Auping Auronde
Specificaties
Merk

Auping