Spiraalbodems | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi

Prijs

tot

Merk

Auping Spiraalbodems

Ontdek de collectie Auping spiraalbodems. Deze bodems elektrisch verstelbaar, ventileren goed en hebben een lange levensduur. U bent ook van harte welkom bij onze beddenwinkel in Delfzijl.

5 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

De voordelen van een Auping spiraalbodem

De Auping Spiraalbodem biedt diverse voordelen. Zo is deze bodem gemaakt van hoogwaardige materialen en is hij zeer duurzaam. Bovendien zorgt de spiraalvorm ervoor dat de bodem zeer flexibel is, wat betekent dat hij zich aanpast aan uw lichaamsvorm en uw slaaphouding. Dit draagt bij aan een optimaal slaapcomfort.

De Auping Spiraalbodem is ook verkrijgbaar in verschillende comfortniveaus, zodat u kunt kiezen voor een bodem die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Ook zijn Auping spiraalbodems verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u altijd een bodem kunt vinden die past bij uw bed en slaapkamer. Daarnaast is de Auping Spiraalbodem ook erg hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden.

Tot slot is de Auping Spiraalbodem ook erg geschikt voor mensen met rugproblemen, omdat deze bodem een goede ondersteuning biedt en de belasting op de rug vermindert. We adviseren u graag verder over de Auping Spiraalbodem en helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze voor uw slaapkamer.

We adviseren u graag verder over de Auping Spiraalbodem en helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze voor uw slaapkamer.

Alles voor een tevreden klant!

Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Familie Bos

Prima ontvangst, personeel neemt de tijd voor je met verstand van zaken. Maken waar wat ze beloven en afspreken.

Familie Kroeze

Goede voorlichting, erg behulpzaam personeel, personeel neemt de tijd voor je.

Familie Nederhoed

Zeer plezierig geholpen en perfect geadviseerd! Zijn heel tevreden over dienstverlening en de aankoop.

Familie Otter

Ik zou de Jong Bedden en Wonen willen aanbevelen om hun goede informatie en service. Daarnaast nemen ze ruimschoots de tijd voor hun klanten.

Familie Wilhelmus

Er is veel keus. Je kunt rustig rondkijken en krijgt goede informatie. Iedereen is even aardig en behulpzaam. Er wordt op een prettige manier met je meegedacht.

Mevrouw Herman-Geurts

Ik ben op een rustige vriendelijke manier van deskundig advies voorzien. De bezorging en montage verliep volgens afspraak. Bed slaapt prima.

Familie Kamminga

Goede kwaliteit vriendelijke mensen en hele goede service.

Familie Reiffers

Deskundig advies, leeft met de klant mee en denkt mee voor het juiste advies.

Familie S

Goede uitleg over de verschillende matrassen. We kregen ruim de kans om te proberen.

Heer Wanders

Door de hulpvaardigheid en advies blijkt nu, na enkele weken, dat ik daardoor de juiste keuze heb gemaakt. Zelf kwam ik er niet goed uit. Ik slaap weer goed en wordt uitgerust wakker.

Mevrouw B

Goed geholpen. Ik ben meerdere keren terug geweest om zeker te zijn van mijn keuze. Elke keer weer goed geholpen.

Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1