Auping Smart Base 1M spiraalbodem | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Handverstelbare Spiraalbodem

Auping Smart Base 1M spiraalbodem

De Smart base 1M heeft een rugdeel dat je elektrisch kan verstellen en een voetendeel dat je met de hand kan verstellen. Lees meer

Vanaf

965,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Smart base 1M

De Smart base 1M heeft een rugdeel dat je elektrisch kan verstellen en een voetendeel dat je met de hand kan verstellen. Door het ruime zitdeel van de spiraalbodem zit je altijd lekker én kan je matras zich goed vormen in verstelling. Met de Smart base 1M kan je al genieten van smart functies zoals de anti-snurkfunctie en een slimme wekker.

Smart

Al onze elektrisch verstelbare bodems zijn “Smart”. Ze doen veel meer dan alleen het bieden van goede ventilatie en ondersteuning. Je hoeft bijvoorbeeld nooit meer wakker te liggen door je snurkende partner dankzij de anti-snurkfunctie. Ook is er een slimme wekker die je rustig wekt wanneer je het lichtst slaapt en kan je het bed aansluiten op alle andere slimme apparaten in huis.

Auping Handverstelbare Spiraalbodem
Drie voordelen van een Auping spiraalbodem

Doordat de spiraalbodem 80% open ruimte heeft voor lucht, ventileert hij beter dan elke andere bedbodem.

De dwarsgespannen spiraal zorgt, met haar 10.000 ondersteuningspunten, voor de perfecte ondersteuning.

De spiraalbodem wordt gemaakt van ijzersterk staal, waardoor je er een leven lang op kan wegdromen.

Auping Handverstelbare Spiraalbodem
Optimale ondersteuning

Onze spiraalbodem heeft meer dan 10.000 ondersteuningspunten, waardoor jouw lichaam goed en gelijkmatig ondersteund wordt.

Auping Handverstelbare Spiraalbodem
Wat biedt de Auping Smart base

Nooit meer wakker liggen van een snurkende partner.Zodra de Auping Connect app hoort dat je snurkt, beweegt de spiraalbodem even of gaat het hoofdeinde van je bed iets omhoog. Hierdoor kan je weer vrij ademen. En is het weer heerlijk stil in de slaapkamer.

Heerlijk wakker worden. In plaats van dat vervelende wekkerdeuntje komt je hoofdeinde rustig omhoog op het moment dat jij het lichtste slaapt. Dát is pas lekker wakker worden.

Verbind met al je favoriete apparaten in huis. Goed slapen begint natuurlijk met een lekker bed en matras, maar er komt nog meer bij kijken. Zo zijn de juiste slaaptemperatuur en de verlichting in je slaapkamer bijvoorbeeld ook heel belangrijk voor een goede nachtrust. Dus sluit je bed met behulp van Athom Homey aan op je Sonos speaker, je Philips Hue lamp of andere slimme apparaten in je kamer en voel het verschil.

Gemak: eenvoudige bediening. De Auping Smart base bedien je eenvoudig met je smartphone of tablet. Je kan twee bedbodems bedienen met de bijbehorende Auping Connect app en je hebt geen aparte afstandsbediening meer nodig voor verschillende apparaten. Door de memory functie worden jouw favoriete instellingen onthouden. Dat is handig, want zo hoef je je bed eigenlijk maar één keer goed in te stellen.

Auping Handverstelbare Spiraalbodem
Wist je dat Auping de spiraalbodem heeft uitgevonden?

Johannes Albertus Auping was in 1888 een hardwerkende smid in Deventer die geen enkele uitdaging uit de weg ging. Toen de directeur van een ziekenhuis hem om een ventilerend bed vroeg, maakte hij een gevlochten spiraalmatras. Dat deed hij door ijzerdraden aan de snijplaat van een snijbonenmolen te bevestigen, en die vervolgens over een as rond te laten draaien. Zo ontstond er een mooi vlechtwerk. Later zorgde hij ervoor dat de bedbodem verend werd.

Grote verbeteringen zitten soms in kleine dingen. Zo werd het staaldraad in 1963 niet meer over de lengte gespannen, maar in de breedte. Dat zorgde weer voor de uitvinding van verstelbare bodems bij Auping.

Auping Auronde
Specificaties
Merk

Auping