Auping Royal bed | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Royal Bed
Auping Royal Bed
Auping Royal Bed
Auping Royal Bed
Auping Royal Bed

Auping Royal bed

De Royal is een modern bed met een bijzonder ontwerp dankzij de gebogen poten en de combinatie van verschillende kleuren en materialen. De Royal biedt ultiem individueel slaapgenot dankzij meerdere technologische slimmigheidjes. Lees meer

Vanaf

6.315,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

De Royal

De Royal is een modern bed met een bijzonder ontwerp dankzij de gebogen poten en de combinatie van verschillende kleuren en materialen. De Royal biedt ultiem individueel slaapgenot dankzij meerdere technologische slimmigheidjes. Met 5 zones die zijn in te stellen op jouw lichaam, zoals een schouderzone in de spiraalbodem die zich aanpast aan jouw slaaphouding. Het bed is volledig te personaliseren in zowel design als comfort.

- Volledig te personaliseren door de vele kleur- en stofferingsopties
- Unieke schouderzone in de spiraalbodem, zodat je schouder goed weg kan zakken
- Optioneel verstelbaar: met een 2 motorige Smart base of de unieke 5 motorige Smart base.
- Jouw favoriete slaap- en zitstand worden onthouden

Auping Royal Bed
Het ontwerp

De Royal heeft een uniek ontwerp dankzij de gebogen poten en de combinatie van verschillende kleuren en materialen. De rondingen in het frame en de poten geven de Royal een zachte uitstraling.

Het subtiel afgeronde frame is gemaakt van staal. Het frame draagt de spiraalbodem die lijkt te zweven boven je bed. We poedercoaten het frame in één van de 3 kleuren: Deep black, Pure white of Sparkling bronze.

De gebogen poten zijn gemaakt van aluminium en geven het bed haar moderne uitstraling. De poten hebben een gestoffeerde cover. Deze fijne combinatie van aluminium en stof maakt de Royal uniek. Voor deze cover is er keuze uit 3 kleuren lederlook en 3 kleuren Kvadrat stof.
- Crush (lederlook): Onyx, White, of Khaki.
- Steel cut trio (Kvadrat stof): Red/white, Blach/white, Green/white

Kies hier jouw favoriete kleur voor de Royal.

Auping Royal Bed
Hoofdbord

Voor de Royal is er keuze uit twee hoofdborden, een houten en een gestoffeerd hoofdbord.

Het houten hoofdbord is een rank hoofdbord met een subtiele radius rondom. Het wordt gemaakt van beuken multiplex, dit is oersterk en daardoor gaat het rustig een leven lang mee. Het houten hoofdbord kan afgewerkt worden met een donker gerookt eiken fineer of een licht eiken fineer, beide zorgen voor een stijlvolle uitstraling.

Het gestoffeerde hoofdbord is stijlvol afgewerkt met dubbele naden. Het hoofdbord kan gestoffeerd worden met de stof Crush voor een moderne lederlook in de 3 kleuren. Of je kunt je hoofdbord stofferen met de stof Steelcut Trio, geproduceerd door de Deense fabrikant Kvadrat.

Beide hoofdborden zijn aan de achterkant voorzien van een handig opbergschapje voor spullen die je ’s nachts dicht bij je wilt hebben. De achterkant van het hoofdbord heeft links en rechts 2 stopcontacten. Handig om een lamp op aan te sluiten of om je telefoon op te laden.

Stel hier jouw Royal samen met bijpassend hoofdbord.

Auping Royal Bed
Tafeltje

Het tafeltje van de Royal heeft een unieke gebogen vorm dat perfect past bij het ontwerp van het bed. Het tafeltje is gemaakt van beuken multiplex waardoor het oersterk is en een lange levensduur heeft. Het is te verkrijgen in dezelfde kleuren als het bed: Deep black, Pure white & Sparkling bronze.

Auping Royal Bed
De juiste ondersteuning op de juiste plek

De Royal is het eerste bed dat zich dankzij technologische slimmigheidjes aanpast aan jouw slaaphouding terwijl je slaapt. Zodat je ongestoord kunt genieten van je nachtrust.
De Royal is verkrijgbaar in drie varianten: vlak, met een 2-motorige Smart base en met een 5-motorige Smart base. De 5-motorige versie is uniek, geen enkel ander Auping bed is verkrijgbaar in een 5-motorige variant. Je kunt het volgende verstellen: het rugdeel, het onderrugdeel, de hoofdsteun, een knieknik en een voetlift.

Schouderzone: zacht voor je schouders
Alle Royal spiraalbodems (zowel de vlakke als de verstelbare) hebben een aparte schouderzone.
Deze schouderzone beweegt mee met jouw lighouding. De bodem signaleert namelijk in welke houding je ligt: op je rug, zij of buik. En afhankelijk van die houding past de schouderzone de ondersteuning van je schouder automatisch aan: lig je op je zij dan zakt de bodem iets in en als je op je buik of rug ligt juist niet.

Auping Royal Bed
Lekker lezen zonder je partner wakker te maken

Speciaal voor de Royal hebben we een leeslampje ontworpen dat altijd voldoende licht biedt. In het verfijnde lampenkapje zit een reflector die voorkomt dat je in het felle licht kijkt. Dat is niet prettig vlak voor het slapen. Het lampenkapje kan alle kanten op worden gedraaid om lekker te lezen zonder je partner wakker te maken.

Auping Royal Bed
Rustig wakker worden

De ingebouwde wake-up light bootst een zonsopgang na in jouw slaapkamer door langzaam en gelijkmatig de verlichting aan te zetten. Zodat je heerlijk rustig wakker kunt worden.

Nachtlampje: makkelijk uit bed stappen
Wanneer je uit bed stapt in het donker zorgt de lamp onder het bed voor een subtiel lichtje. De bewegingssensor zorgt ervoor dat de lamp automatisch aan gaat. De gevoeligheid van de sensor, lichtsterkte en tijdsduur van het branden kun je allemaal heel eenvoudig zelf instellen. Dit nachtlampje is optioneel verkrijgbaar bij de Royal.

Auping Royal Bed
Sinds 1888

Al meer dan 130 jaar werken onze vakmensen aan producten op het gebied van slaap en de kracht van rust. Elk bed, spiraalbodem wordt door onze specialisten voor jou ontwikkeld en geproduceerd in onze groene fabriek in Deventer. Deze jaren aan kennis en ervaring vindt je ook terug in onze Original. Met het Auping Original bed kies je voor kwaliteit en comfort van het hoogste niveau.

Auping Auronde
Specificaties
Merk

Auping