Auping Criade Boxspring | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Criade Boxspring
Auping Criade Boxspring
Auping Criade Boxspring

Auping Criade Boxspring

De Criade is een verfijnde boxspring met ranke lijnen. Het stalen frame geeft de Criade haar unieke signatuur waarbij de horizontale lijn het design draagt. Creëer sfeer in je slaapkamer door je eigen stof en framekleur te kiezen Lees meer

Vanaf

4.480,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Auping Criade boxspring

De Criade is een verfijnde boxspring met ranke lijnen. Het stalen frame geeft de Criade haar unieke signatuur waarbij de horizontale lijn het design draagt. Creëer sfeer in je slaapkamer door je eigen stof en framekleur te kiezen. Maak je Criade boxspring elektrisch verstelbaar als je dat wilt.

Auping Criade Boxspring

Het ontwerp van de Criade

De Criade is met haar ranke lijnen en verfijnde details een slanke boxspring met een kenmerkend design. Het stalen frame draagt het design en de horizontale lijn verbindt de twee boxsprings.De verfijnde poten geven het design van de Criade een luchtige uitstraling terwijl het stalen frame voor een stevige basis zorgt. Hoofd- en voetenbord staan rechtstreeks op het frame waardoor de vloer vrij blijft. Het gebruik van de verschillende materialen maakt het voor Auping kenmerkende design. Kies jouw kleur poedercoat voor het stalen frame, jouw stoffering, jouw favoriete hoofdbord en voetbord en maak je Criade boxspring elektrisch verstelbaar als je dat wilt.

Auping Criade Boxspring

Kleuren voor de Auping Criade boxspring

In onze eigen fabriek in Deventer poedercoaten wij het frame in de door jou gekozen kleur. Poedercoaten is een verfproces dat het staal slijtvast en kleurrijk maakt.Voor het frame kun je kiezen uit tien verschillende kleuren:
Deep black, Pure white, Cool grey, Warm grey, Sand beige, Pine green, Blush, Night blue, Dusty red, Royal blueDe drie meest gekozen gekleuren voor het Criade frame zijn: Deep black, Warm grey en Pure white.

Auping Criade Boxspring

Stoffen voor de Auping Criade

Voor de Criade kun je kiezen uit 95 verschillende stoffen. Die verschillen elk in kleur en structuur. In onze winkels kun je alle stoffen zien, voelen en geven we je advies welke het beste past op de boxspring van jouw keuze. Er zijn vijf stofgroepen:

Stofgroep A: Dit zijn basisstoffen in unikleuren met subtiele structuren. Alle drie de stoffen, Grid, Peach en Salt zijn gemaakt van polyester. Onze favoriet in deze stofgroep is de Grid Denim. Een prachtige helderblauwe kleur.

Stofgroep B zijn stoffen met bijzondere structuren. De stoffen Points, Maze en Dew hebben alle drie een hoog aaibaarheidsgehalte. Zo voelt Dew aan als een zachte velours. Points en Maze hebben beide een heel duurzaam karakter.

In stofgroep C vind je twee warme, rijke en grafische stoffen: Facet en Reflect. Beide de stoffen worden dichtbij in Europa geproduceerd.

Stofgroep D bestaat uit 3 premium wollen stoffen, alle drie van de Deense stoffenfabrikant Kvadrat: Clara, Remix en Re-wool.

Stofgroep E bevat drie luxe en exclusieve stoffen. De gebreide stoffen Plecto en Sprinkles en het weefsel Jaali zijn prachtig om te combineren met de andere stoffen uit het Auping assortiment en geven een weldadig gevoel van luxe in de slaapkamer.

Auping Criade Boxspring

Criade hoofdborden en voetborden

Voor de Criade zijn er vier hoofdborden en drie voetborden. Alle Auping hoofdborden en voetborden worden met de hand gestoffeerd in ons naaiatelier in Deventer. De hoofd- en voetborden zijn rondom gestoffeerd zodat je de Criade als eyecatcher midden in je slaapkamer kunt zetten. Het stofferen doen we met de hand zodat de stof perfect aansluit.De 4 hoofdborden:

Plain: een rechthoekig hoofdbord met een strak, helder design (er is ook een Plain voetbord).

Bend: een tweedelig gebogen hoofdbord met afgeronde details (er is ook een Bend voetbord).

Square: een hoog hoofdbord, doorgestikt en klassiek afgewerkt met ronde knopen (er is ook een Square voetbord).

Cushion: een zacht en wat losser gestoffeerd hoofdbord afgewerkt met langwerpige, metalen staafjes die altijd dezelfde kleur hebben als het frame van de box.

Bekijk de verschillende Criade boxspring hoofdborden in de configurator

Auping Criade Boxspring

De opbouw van de Auping Criade boxspring

De Criade is een rijk gevulde boxspring: de box bevat een spiraalbodem en pocketveren. De Auping spiraalbodem is voor tachtig procent open en daardoor ventileert de boxspring erg goed. De pocketveren in zowel de boxspring als het matras zorgen ervoor dat je ’s nachts makkelijk kunt draaien en goede ondersteuning hebt tijdens je slaap.De Criade is er in verschillende uitvoeringen:
Als eenpersoonsboxspring: 80, 90, 100 of 120 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
Als tweepersoonsboxspring: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.

Auping Criade Boxspring

Auping Matrassen voor jouw boxspring

Op het Criade frame liggen de twee boxen, daarboven op ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt het wit.
Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echte boxspring matras) dan komt daarboven op nog een topper.

In de winkel ontvang je advies welke matras jouw lichaam het beste ondersteunt. Zowel de gestoffeerde Auping matrassen als de witte matrassen bestaan uit pocketveren en zorgen voor een goede ondersteuning.

Een gestoffeerd matras combineer je altijd met een topper. Deze extra laag van de boxspring bepaalt het liggevoel, dat is dus heel persoonlijk en staat los van de ondersteuning die je lichaam nodig heeft. Een kwestie van uitproberen dus.

Lees meer over de Auping matrassen, de gestoffeerde matrassen en toppers.

Auping Criade Boxspring

De perfecte afwerking van Auping

De afwerking van alle Auping boxsprings is van hoge kwaliteit. We vinden het belangrijk dat de boxsprings er niet alleen voor zorgen dat jij goed slaapt, maar dat ze er ook mooi uit zien en lang mee gaan. Dit zit vaak in kleine details.

Zo hebben we tien kleuren voor het garen waarmee we het logo op de zijkant van de boxspring borduren uitgekozen die perfect matchen met de kleuren voor het Criade frame.
En de hoeken van de boxspring en gestoffeerde matrassen werken we af met dubbele stiknaden.

Auping Criade Boxspring
Specificaties
Merk

Auping