Boxsprings | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi

Prijs

tot

Boxsprings

Een boxspring in Groningen kopen? Dan komt u langs bij de Jong Bedden en Wonen! Wij bieden een zeer groot assortiment boxspring bedden aan van bekende merken, voor een zeer concurrerende prijs. U kunt onder meer een boxspring kopen van de merken: Auping, Avek, Eastborn, Pullman, Tempur en Velda. Kom proefliggen in onze winkel en geniet van de jarenlange ervaring van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het aanschaffen van een boxspring in de provincie Groningen!

14 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Ons assortiment boxsprings

Boxsprings, ook wel hotelbedden genoemd - zijn natuurlijk te vinden bij de Jong Bedden in de provincie Groningen: dé specialist in luxe bedden, slaap- en woonaccessoires. Want een bed is voor veel mensen een grote investering, daarom profiteert u van de volgende voordelen:

Standaard 3 jaar garantie op kwaliteitsproducten
Snelle bezorging (Montrieurs) uit eigen magazijn
Eerlijk Advies
Leuke extra’s en acties bij aankoop van een boxspring
Persoonlijke benadering

Door onze jarenlange ervaring staan wij bekend als “slaapspecialist” en kunnen wij u voorzien van de mooiste bedden, ledikanten en boxsprings in de provincie Groningen.

De Jong Bedden, dé boxspringspecialist uit Groningen

Een boxspring in Groningen bestellen? Dat regelt u gemakkelijk bij de Jong Bedden. Wij bieden een zeer divers assortiment aan van verschillende kwaliteitsmerken en staan bekend om onze snelle levering. Maar wat is een boxspring nu eigenlijk? U weet het misschien al: een box met vering waar een matras op gelegd wordt. Vaak wordt er daarnaast ook nog gekozen voor een zachte topper die op het matras wordt gelegd. Op deze manier creëert u meerdere lagen die zorgen voor optimaal slaapcomfort.Dat is dan direct ook het belangrijkste verschil met een ledikant, waar u hoogstwaarschijnlijk kiest voor een lattenbodem met matras, zonder topper. Het ligcomfort is bij een ledikant anders dan de verende ondergrond en zachte vering die te vinden is in een boxspringcombinatie.

Gezondheidsvoordelen van boxsprings

Zeker nu mensen in Groningen een boxspring kiezen door de bewezen medische voordelen (o.a. vermindering van rug- en nek- en slaapklachten), is deze luxe met de Jong Bedden snel binnen handbereik. Wanneer u het bed goed afstemt op uw persoonlijke situatie, zullen uw klachten naar alle waarschijnlijkheid verminderen. Men onderschat vaak de kracht van een bed, maar slaap blijkt steeds belangrijker om gevoelens van stress en onrustigheid te kunnen elimineren. Slapen op een boxspring kan helpen bij het behandelen van deze klachten.

Hoe slaapt u het best? Dat gaan we u uitleggen!

Box

De box maakt een boxspring anders dan bijvoorbeeld een ledikant. Door het verende onderstel in tegenstelling tot een lattenbodem wordt uw bed onder andere beter geventileerd en kunt u goed doorveren. Het gewicht wordt evenrediger verdeeld waardoor het bed over het algemeen beter ligt. Leest u vaak in bed? Sommige onderstellen kunnen elektrisch omhoog gezet worden. Zo kunt u heerlijk liggen en lezen tegelijkertijd! Soms kunnen de twee slaapgedeelten los van elkaar worden bewogen zodat u uw partner niet hoeft te storen bij het slapen.

Topper of topmatrassen

Wanneer u een boxspring koopt, is het aan te raden om ook te kiezen voor een extra laag op uw bed in de vorm van een topmatras. Deze laatste laag zorgt ervoor dat u extra comfortabel ligt en u ook langer met uw matras kunt doen. Daarnaast kunt u de topper vervangen na een aantal jaar. Wanneer u het matras regelmatig keert en draait verlengt u hiermee dus ook de levensduur van uw bed.

Matrassen

Hoewel u misschien denkt dat de topper belangrijker is, kon het niet minder waar zijn! Wanneer u wilt profiteren van de beste nachtrust doet u er verstandig aan om een goed matras aan te schaffen bij de Jong Bedden. Stem uw nieuwe matras af op uw wensen: Zo weet u altijd zeker dat u de beste ondersteuning krijgt.

Boxspring kopen? De Jong Bedden Groningen is voordelig!

In de provincie Groningen een luxe boxspring kopen van hoge kwaliteit? Dan betaalt u meestal de hoofdprijs. Bij de Jong Bedden en Wonen doen we het anders: we bieden betaalbare slaapmode van uitzonderlijke kwaliteit voor een redelijke prijs. Al meer dan 30 jaar zijn wij specialist in slapen en ondersteunen wij klanten uit de regio Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). Kom langs bij onze slaapwinkel en geniet van een eerlijk advies en de beste boxsprings.