Auping Topper Deluxe | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Topper Deluxe
Auping Topper Deluxe
Auping Topper Deluxe

Auping Topper Deluxe

De Auping Deluxe topper is een veerkrachtige topper met een zacht liggevoel. Deze Deluxe topper kan gecombineerd worden met de Original boxspring en de Criade boxspring en wordt standaard uitgevoerd met en afritsbare hoes. Lees meer

Vanaf

545,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Samenstelling van de Auping Deluxe topper

De Deluxe topper wordt gemaakt van geperforeerd latex dat speciaal voor Auping is ontwikkeld. Het gaatjespatroon in het latex zorgen voor extra ventilatie en vochtregulatie. Daarnaast versterken ze ook de veerkracht van de topper.

De buitenkant van de topper, de tijk, bestaat uit een breisel van Viscose, genaamd Tencel®. Tencel is een type Viscose gemaakt van eucalyptus hout. Dit hout komt uit speciale, duurzaam beheerde bossen waar voor elke gebruikte boom een nieuwe boom wordt terug geplant en draagt het Europese Ecolabel.

De combinatie van het geperforeerde latex in de binnenkant van de topper en de Tencel aan de buitenkant zorgt ervoor dat de topper goed ventileert en heerlijk zacht aanvoelt als je er op ligt.

Standaard heeft deze Deluxe topper een afritsbare bovenkant, zodat je deze gemakkelijk kunt wassen.

Auping Topper Deluxe

Maten van de Auping Deluxe topper

De hoogte van de topper is 8 cm.

Er zijn verschillende maten verkrijgbaar voor de Deluxe topper.1 persoonstopper: 80, 90, 100 of 120 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lengte.
2 persoonstopper: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lengte.

Auping Topper Deluxe

Splittopper voor je verstelbare Auping boxspring

Deze Prestige topper is verkrijgbaar als zogenaamde split-topper. Dat is handig bij een verstelbare boxspring. Je kunt dan de bodems afzonderlijk van elkaar verstellen.

Auping Topper Deluxe
Specificaties
Merk

Auping