Auping Auronde | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Auronde
Auping Auronde
Auping Auronde
Auping Auronde
Auping Auronde
Auping Auronde

Auping Auronde

De Auronde is gemaakt van oersterk beuken. Het design was in de jaren 70 revolutionair en nu opnieuw door nieuwe materialen. Lees meer

Vanaf

3.595,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

De Auping Auronde is al 45 jaar origineel

De Auronde: in 1973 revolutionair door de ronde vormen en felle kleuren. Nu, 45 jaar later opnieuw revolutionair door nieuwe materialen en doordat je een kleur kunt kiezen voor de aluminium details. In de tussentijd zijn er meer dan 1.000.000 verkocht en staat in elke straat van Nederland wel een Auronde.

Auping Auronde

Auronde uitvoeringen

De Auronde is er in verschillende uitvoeringen.

Als eenpersoonsbed: 80, 90, 100 of 120 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
Als tweepersoonsbed: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.

De Auping Auronde is ook verkrijgbaar in een deelbare variant: een compleet 2-persoons bed, waarvan je beide delen heel eenvoudig uit elkaar en naar elkaar toe schuift. Zo wordt het een stuk makkelijker om je bed op te maken en je slaapkamer schoon te houden.

Auping Auronde
17 kleuren voor uw Auping Auronde

De Auronde is gemaakt van oersterk beukenhout. Voor de afwerking kun je kiezen uit 10 kleuren lak, 7 beitsen op eikenfineer, of een walnootfineer. Kies voor de aluminium oogjes een matchende of een contrasterende kleur.

Lak: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Sand beige, Pine green, Blush, Royal blue, Dusty red of Night blue.

Beits: Natural oak, Natural walnut, Midnight black oak, Soft white oak, Chocolate brown oak, Dark blue oak, Chalk grey oak

Auping Auronde
De Auronde bestaat uit oersterk beukenhout

Oersterk beuken is de basis voor elke Auronde.
Bij Auping kiezen we altijd voor duurzame en kwalitatieve materialen omdat we geloven dat je beter slaapt in een bed dat gemaakt is met aandacht voor de wereld om je heen. Doordat het beukenhout is opgebouwd uit 15 lagen is het oersterk en daarom gaat de Auronde heel lang mee.

Gaat jouw Auronde ook al jaren mee? Maar is die wel toe aan een opknapbeurt? Geef jouw Auronde dan nu een tweede leven met Auronde Restyle.

Auping Auronde

Nederlands vakmanschap voor uw Auping

Alle Auping bedden, dus ook de Auronde, worden gemaakt in onze eigen fabriek in Deventer (NL).

Hier combineren we elke dag handwerk en vakmanschap met de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, ergonomie en design.

Hierdoor kunnen wij kunnen garanderen dat de Auronde van de beste kwaliteit is.

Auping Auronde

Fris wakker worden met een Auping spiraalbodem

Een goede bedbodem is heel belangrijk tijdens het slapen. Doordat jij én je matras de beste ondersteuning krijgen, kan jij elke dag heerlijk dromen. En met de juiste bedbodem kan jouw matras ook beter ademen. Hierdoor houd je je matras lekker lang goed. We adviseren om een matras na 8 tot maximaal 10 jaar te vervangen.

Al onze bedbodems zijn spiraalbodems. Een Auping spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal, waardoor het een fijne open structuur heeft. Doordat de spiraalbodem voor 80 procent open is, ventileert hij extra goed. Dit geeft je lucht.

Auping Auronde
5 voordelen van een Auping spiraalbodem

Al onze elektrisch verstelbare bodems zijn “Smart”. Ze doen veel meer dan het bieden van goede ventilatie en ondersteuning. Er zijn drie Auping Smart bases, waarbij je kunt kiezen wat je wilt kunnen verstellen: alleen het rugdeel, het rugdeel en het voeteneind, of het rugdeel, voeteneind en de hoofdsteun.

Bedien jouw Auping bed met je telefoon of tablet.

Lig niet meer wakker van een snurkende partner dankzij de anti-snurkfunctie.

De memoryfunctie onthoudt jouw favoriete instellingen.

De wekker maakt je prettig wakker tijdens je lichte slaap.

Verbind met al je andere slimme apparaten in je huis.

Auping Auronde
Auronde deelbaar

Een deelbare Auronde is een 2-persoons bed waarvan je beide delen makkelijk uit elkaar kunt schuiven. Erg handig wanneer je onder je bed wilt schoonmaken bijvoorbeeld.Het bed is aan het hoofd- en voeteneind voorzien van een koppelsysteem. De koppeling aan het hoofdeind houdt de bedden bij elkaar en de koppeling aan het voeteneind kan makkelijk losgeklikt worden om de bedden uit elkaar te rijden.

Auping Auronde
Sinds 1888

Al meer dan 130 jaar werken onze vakmensen aan producten op het gebied van slaap en de kracht van rust. Elk bed, spiraalbodem wordt door onze specialisten voor jou ontwikkeld en geproduceerd in onze groene fabriek in Deventer. Deze jaren aan kennis en ervaring vindt je ook terug in onze Auronde. Met het Auping Auronde bed kies je voor kwaliteit en comfort van het hoogste niveau.

Auping Auronde
Specificaties
Merk

Auping