Auping Original Boxspring | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Original Boxspring
Auping Original Boxspring
Auping Original Boxspring
Auping Original Boxspring
Auping Original Boxspring
Auping Original Boxspring

Auping Original Boxspring

De boxspring Original heeft een hoogwaardige afwerking met veel aandacht voor detail.

Stel samen naar jouw wensen

Gratis bezorging en montage in je slaapkamer

Jouw boxspring wordt op maat gemaakt in onze duurzame fabriek in Deventer

Optioneel slim elektrisch te verstellen met je telefoon

Los te plaatsen door het rondom gestoffeerde hoofdbord

Verkrijgbaar in een deelbare variant Lees meer

Vanaf

2.685,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Auping Original boxspring

De Original boxspring heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail en een hoogwaardige afwerking. De poten van de Original boxspring zijn zo geplaatst dat de boxspring een beetje lijkt te zweven. Door de keuze uit 5 hoofdborden en 89 verschillende stoffen kun je de Original boxspring helemaal aanpassen naar jouw wensen. Het samenspel van de spiraalbodem, pocketveren en matras zorgt voor een goede ondersteuning en ventilatie waardoor jij kunt vertrouwen op een goede nachtrust.

Auping Original Boxspring

De opbouw van een Aupping Original boxspring

De Original boxspring is een rijk gevulde boxspring: de box bevat een spiraalbodem en pocketveren. De Auping spiraalbodem is voor tachtig procent open en daardoor ventileert de boxspring erg goed. De pocketveren in zowel de boxspring als het matras zorgen ervoor dat je ’s nachts makkelijk kunt draaien en goede ondersteuning hebt tijdens je slaap.

De Original boxspring is er in verschillende uitvoeringen:
Als eenpersoonsboxspring: 80, 90, 100 of 120 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
Als tweepersoonsboxspring: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.

De Original Boxspring is ook verkrijgbaar in een deelbare variant: een complete 2-persoons boxspring, waarvan je beide delen heel eenvoudig uit elkaar en naar elkaar toe schuift doordat we de poten voorzien van wieltjes. Zo wordt het een stuk makkelijker om je bed op te maken en je slaapkamer schoon te houden.

Auping Original Boxspring

Matrassen voor jouw Original boxspring

Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt het wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echte boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper.

In de winkel ontvang je advies welke matras jouw lichaam het beste ondersteunt. Zowel de gestoffeerde Auping matrassen als de witte matrassen bestaan uit pocketveren en zorgen voor een goede ondersteuning.

Een gestoffeerd matras combineer je altijd met een topper. Deze extra laag van de boxspring bepaalt het liggevoel, dat is dus heel persoonlijk en staat los van de ondersteuning die je lichaam nodig heeft. Een kwestie van uitproberen dus.

Lees meer over de Auping matrassen, de gestoffeerde matrassen en toppers.

Auping Original Boxspring

Hoofdborden en voetborden voor de Original boxspring

Voor de Original boxspring zijn er vijf hoofdborden en één voetbord.
Alle Auping hoofdborden en voetborden worden met de hand gestoffeerd in ons naaiatelier in Deventer (NL). De hoofd- en voetborden zijn rondom gestoffeerd zodat je de Original boxspring midden in je slaapkamer kunt zetten. Het stofferen doen we met de hand zodat de stof perfect aansluit.

De vijf hoofdborden:

Dublin: een eigentijds en strak vormgegeven hoofdbord met sierstiksel in het midden.

Dominica: een verfijnd, rank hoofdbord.

Nice: een robuust en stoer hoofdbord.

Portofino: een hoog hoofdbord, klassiek afgewerkt met gebombeerde ronde knopen

Valencia: een zacht en wat losser gestoffeerd hoofdbord.

Combineer een van de vijf hoofdborden met het voetbord Siena. Een recht en tijdloos voetbord.

Bekijk de verschillende original boxspring hoofdborden in de configurator

Auping Original Boxspring

Stoffen voor de Original boxspring

Voor de Original boxspring kun je kiezen uit 95 verschillende stoffen. Die verschillen elk in kleur en structuur. In onze winkels kun je alle stoffen zien, voelen en geven we je advies welke het beste past op de boxspring van jouw keuze. Er zijn vijf stofgroepen:

Stofgroep A: Dit zijn basisstoffen in unikleuren met subtiele structuren. Alle drie de stoffen, Grid, Peach en Salt zijn gemaakt van polyester. Onze favoriet in deze stofgroep is de Grid Denim. Een prachtige helderblauwe kleur.

Stofgroep B zijn stoffen met bijzondere structuren. De stoffen Points, Maze en Dew hebben alle drie een hoog aaibaarheidsgehalte. Zo voelt Dew aan als een zachte velours. Points en Maze hebben beide een heel duurzaam karakter.

In stofgroep C vind je twee warme, rijke en grafische stoffen: Facet en Reflect. Beide de stoffen worden dichtbij in Europa geproduceerd.

Stofgroep D bestaat uit 3 premium wollen stoffen, alle drie van de Deense stoffenfabrikant Kvadrat: Clara, Remix en Re-wool.

Stofgroep E bevat drie luxe en exclusieve stoffen. De gebreide stoffen Plecto en Sprinkles en het weefsel Jaali zijn prachtig om te combineren met de andere stoffen uit het Auping assortiment en geven een weldadig gevoel van luxe in de slaapkamer.

Auping Criade Boxspring

Nederlands vakmanschap van Auping

Alle Auping boxsprings, dus ook de Original boxspring, worden gemaakt in onze eigen fabriek in Deventer, deels met de hand en deels machinaal. Hier combineren we elke dag handwerk en vakmanschap met de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, ergonomie en design.

Elke boxspring wordt gemaakt met aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. De gedachte van Johannes Auping om producten te maken voor langdurig gebruik houden we al 130 jaar vast. Daarom kiezen we voor de beste materialen en kiezen we onze leveranciers dichtbij huis.

Hierdoor kunnen wij garanderen dat de Original boxspring van de beste kwaliteit is en een lange levensduur heeft.

Auping Original Boxspring

Auping: Oog voor detail

De afwerking van alle Auping boxsprings is van hoge kwaliteit. We vinden het belangrijk dat de boxsprings er niet alleen voor zorgen dat jij goed slaapt, maar dat ze er ook mooi uit zien en lang mee gaan. Dit zit vaak in kleine details. Zo werken we de hoeken van de boxspring en gestoffeerde matrassen af met dubbele stiknaden. En we voorkomen dat de topper en de matras verschuiven met mooie lussen en knopen.

Auping Original Boxspring

Pixel, kleurrijk nachtkastje voor bij jouw Auping Original boxspring

Ons eigentijdse nachtkastje Pixel past perfect naast deze boxspring. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte met ronde vormen en komt heel goed tot z’n recht naast de Original boxspring.
Het houten kastje met stalen frame en ladefrontje zijn afzonderlijk van elkaar te kiezen in alle Auping kleuren, waardoor er veel verschillende kleurencombinaties mogelijk zijn. Volledig naar jouw wens samen te stellen en af te stemmen op de kleur van jouw Original.

Auping Original Boxspring

Sinds 1888

Al meer dan 130 jaar werken onze vakmensen aan producten op het gebied van slaap en de kracht van rust. Elk bed, spiraalbodem wordt door onze specialisten voor jou ontwikkeld en geproduceerd in onze groene fabriek in Deventer. Deze jaren aan kennis en ervaring vind je ook terug in onze Original. Met de Auping Original boxspring kies je voor kwaliteit en comfort van het hoogste niveau.

Auping Auronde
Specificaties
Merk

Auping