Auping Topper Prestige Visco | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Topper Prestige Visco
Auping Topper Prestige Visco
Auping Topper Prestige Visco

Auping Topper Prestige Visco

De Prestige topper van Auping biedt een ultiem liggevoel door gebruik van kwalitatieve materialen. Deze topper onderscheidt zich in comfort door de superieure veerkracht en vochtregulatie. Deze topper voor de Original boxspring en de Criade boxspring is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. Alle 3 de varianten zijn standaard voorzien van een afritsbare, wasbare bovenkant. Lees meer

Vanaf

845,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

De Prestige Auping topper is beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen

De Prestige topper is te verkrijgen in 3 verschillende uitvoeringen.

Voor alle drie de Prestige toppers is de buitenkant gelijk. De buitenkant van de topper, de tijk, bestaat uit een breisel van Viscose, genaamd Tencel®. Tencel is een type Viscose gemaakt van eucalyptus hout. Dit hout komt uit speciale, duurzaam beheerde bossen waar voor elke gebruikte boom een nieuwe boom wordt terug geplant en draagt het Europese Ecolabel.

Het verschil zit ‘m in de binnenkant van de Prestige topper en hangt af van wat jij zelf fijn vindt liggen. De ondersteuning van je lichaam tijdens je slaap komt van het matras, dus daar hoef je je bij de keuze van de topper geen zorgen om te maken.

De Prestige topper Rich heeft een zacht liggevoel. Dit komt door een zachter type van Latex Pura. Latex Pura is speciaal voor Auping ontwikkeld en bestaat uit een hoog percentage natuurlatex. Het ventileert heel goed en zorgt voor goede temperatuurregulatie.

De Prestige topper Natural heeft een stevig liggevoel. Dit komt door een harder type Latex Pura in de topper.

De Prestige topper Visco heeft een stabiel liggevoel en bevat geen latex. De binnenkant is gemaakt van Visco en Polyether. Visco is een kwalitatief en zeer elastisch schuim dat zich vormt naar het lichaam. Hierdoor lig je wat stabieler dan op het veerkrachtige latex.

Auping Topper Prestige Visco

Maten van de Auping prestige topper

De hoogte van de Prestige topper is bij elke variant 10 cm.Alle drie de Prestige toppers zijn er in verschillende afmetingen:
1 persoonstopper: 80, 90, 100 of 120 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lengte.
2 persoonstopper: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lengte.

Auping Topper Prestige Visco

Auping splittopper voor je verstelbare boxspring

Deze Prestige topper is verkrijgbaar als zogenaamde split-topper. Dat is handig bij een verstelbare boxspring. Je kunt dan de bodems afzonderlijk van elkaar verstellen.

Auping Topper Prestige Visco
Specificaties
Merk

Auping