Auping Evolve Matras | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Evolve Matras
Auping Evolve Matras
Auping Evolve Matras
Auping Evolve Matras

Auping Evolve Matras

Auping Evolve; het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor je nachtrust. Want door het gebruik van innovatieve materialen, is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend.

Hoogte: 22 cm

Comfortlaag: Innovatief 3D gebreid polyester

Ondersteuning: Schouders, taille en heupen

Beschikt over een Circularity passport zodat je weet waar je op slaapt

Winnaar van de Red Dot Design Award 2020

Auping Evolve heeft recycle label A Lees meer

Vanaf

1.195,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Goede ondersteuning in ons circulaire Auping Evolve matras

Auping Evolve is gemaakt van slechts twee materialen; staal en polyester. Daarom is dit circulaire matras anders dan ons huidige matrassenassortiment. Op basis van onderzoek en nieuwe inzichten heeft Auping de opbouw en zonering opnieuw bekeken. Auping Evolve heeft 3 zones met pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: schouders, taille en heupen. Dit matras heeft een zachte schouderzone, een wat harde taillezone en een gemiddelde heupzone. Dat maakt Auping Evolve uitermate geschikt voor mensen waarbij de taille smaller is dan de heupen.

Auping Evolve Matras

Auping Evolve: Best ventilerende matras van ons assortiment

Elke nacht verlies je ongeveer 350 ml vocht. Daarom is het belangrijk om te slapen op een goed ventilerend matras. In Auping Evolve hebben we geen schuim gebruikt, waardoor er optimale matras ventilatie ontstaat. Best logisch, als je bedenkt dat schuim veel gebruikt wordt als isolatiemateriaal. Bijkomend voordeel is dat het matras ’s nachts niet broeierig aanvoelt.

Comfortabel liggen
De comfortlaag is een laag aan de bovenkant van het circulaire matras die ervoor zorgt dat je lekker ligt. Auping Evolve heeft een speciale comfortlaag van 3D gebreid polyester met een dikte van 4,5 cm. Daarnaast is deze speciale comfortlaag hoogelastisch, waardoor het matras goed aansluit op je lichaam. Dit zorgt voor goede ondersteuning én heerlijk comfort.

Wasbare bovenkant
De bovenste laag van het circulaire matras (de tijk) is daarbij afritsbaar en wasbaar op 40 graden. Ideaal voor als je een huisstofmijtallergie hebt. De tijk van de eenpersoons circulaire matras is gemakkelijk te wassen in de wasmachine.

Draaien of keren van het circulaire matras is niet nodig
De materialen in een Auping matras zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor draaien of keren van het matras niet nodig is. Sterker nog, als je Auping Evolve zou draaien, dan bevinden de ondersteunende zones zich niet meer op de juiste plek. Je schouders en hoofd hebben namelijk een hele andere ondersteuning nodig dan je heupen.

Auping Evolve Matras

De Elvole biedt een geschikte hardheid voor jouw lichaam en gewicht

Auping Evolve is een nieuw circulair matras die op basis van nieuwe kennis en inzichten is ontwikkeld. De zonering is verbeterd en de draaddikte van de pocketveren zijn aangepast. Hierdoor is er een verplaatsing in de zonering ontstaan, waardoor we de juiste ergonomische ondersteuning kunnen bieden met 3 hardheden. Om deze reden heeft Auping Evolve een andere BMI-tabel dan de rest van het Auping matrassenassortiment.

Circulair matras Auping Evolve is verkrijgbaar in:

Soft,Medium en Firm

Hebben jij en je bedpartner verschillende hardheden nodig, maar wil je wel een tweepersoons circulair matras? Geen probleem. Bij Auping maken we tweepersoons Evolve matrassen, met daarin twee verschillende soorten hardheden. Zo hebben jullie beiden de ondersteuning die bij jullie lichaam past, verenigd in één tweepersoons matras. De kernen worden in de binnenkant aan elkaar geritst, waardoor je geen last hebt van een spleet in het midden.

Auping Evolve Matras

Auping circulair matras in verschillende afmetingen

Het is verstandig om een matras te kiezen die 20-30 cm langer is dan je eigen lengte. Zo zorg je ervoor dat de zones op de juiste plek van je lichaam terecht komen. Evolve is verkrijgbaar in de lengtes: 190, 200, 210 en 220 cm. De breedtes variëren tussen 70 cm en 200 cm. Verschillen jij en je bedpartner van lengte? Kies dan voor een matraslengte die 20-30 cm langer is dan de langste van jullie twee.

De meest gekozen breedtes voor onze circulaire matrassen:
Eenpersoons: 80 & 90 cm
Tweepersoons: 160 & 180 cm
Twijfelaar: 120 & 140 cm

Een bestaand bed of boxspring? Als je een bestaand bed of boxspring hebt is het belangrijk dat jouw nieuwe matras past. Hierbij is het handig om jouw huidige matras op te meten. Zo weet je zeker dat ook jouw nieuwe circulaire matras op jouw bestaande bed of boxspring past.

Auping Evolve Matras

De Auping Evolve is van topkwaliteit

Auping Evolve hebben we samen met DSM-Niaga ontwikkeld en bestaat uit slechts 2 materialen: staal en polyester. Het bijzondere aan dit matras is dat we de onderdelen gemakkelijk uit elkaar kunnen halen. Normaal lukt dat niet zo goed, omdat de matrasonderdelen aan elkaar gelijmd worden. Wij gebruiken ‘Niaga® Adhesive’, waarmee dat wél kan. Dat klinkt misschien als een kleine verandering, maar in beddenland is dit echt een evolutie.

Wij vinden het belangrijk om zo lokaal mogelijk te produceren en om te weten waar alle ingrediënten vandaan komen. Alleen zo kunnen we garanderen dat Auping Evolve volledig circulair is. De (herkomst) van de materialen hebben we vastgelegd in een 'Circularity passport'. Door het Niaga®-label aan de zijkant van Auping Evolve te scannen met een smartphone, zie je precies waar het matras van gemaakt is en hoe hij gerecycled wordt. Eerlijk en transparant. Ons circulaire matras Auping Evolve wordt geproduceerd in Nederland, in onze duurzame fabriek in Deventer.

Auping Evolve Matras
Specificaties
Merk

Auping