Auping Noa | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Noa
Auping Noa
Auping Noa
Auping Noa
Auping Noa

Auping Noa

Auping Noa heeft een natuurlijk, luchtig ontwerp en staat mooi in elke slaapkamer. Vast ook in die van jou. Met zijn eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen is de Auping Noa een echt Scandinavisch ontwerp met een sierlijk karakter. Ontworpen door de Deense designer Eva Harlou. Lees meer

Vanaf

1.940,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Auping Noa
Uitgerust wakker worden

Auping Noa is te combineren met alle Auping matrassen en bodems. Heb je hulp nodig bij de keuze voor welk matras bij jouw lichaam past? Laat je adviseren in onze winkel door onze slaapexperts. Dan weet je zeker dat het goed ligt.

Prijs is vanaf 140x200

Auping Noa
Kleuren en materiaal

 

Auping Noa is gemaakt van oersterk beukenhout met eikenfineer. Het bed kan afgewerkt worden in 6 beitskleuren. Geïnspireerd op wat we om ons heen zien in de natuur zijn deze kleuren allemaal even zacht en rustig. Ze passen perfect bij het Scandinavische gevoel.Wil je het ingetogen kleurenpalet liever wat spannender maken? Dat kan door dekbedovertrekken en accessoires in verschillende structuren en kleuren toe te voegen.

Auping Noa
Met liefde ontworpen

Er is met liefde aan Auping Noa gewerkt, en dat kun je wel zien. Het hoofdbord is gedetailleerd opengewerkt, het frame is mooi afgerond en de poten hebben een subtiel gefreesd randje. Dit bed heeft alleen maar zachte vormen. Het bed krijgt haar unieke uitstraling door de golf in het ontwerp. En het hoofdbord geeft je, door haar gebogen hoeken, een veilig en beschut gevoel. Het bed wordt gedragen door taps toelopende poten met mooie details waardoor het lijkt alsof het bed zweeft in je slaapkamer.