Auping Noa | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Noa
Auping Noa
Auping Noa
Auping Noa
Auping Noa
Auping Noa

Auping Noa

Auping Noa is gemaakt van oersterk beukenhout met eikenfineer, heeft een luchtig ontwerp en staat mooi in elke slaapkamer. Vast ook in die van jou. Lees meer

Aanwezig in de showroom

4.960,00

Productinformatie

Oase van rust

Auping Noa is gemaakt van oersterk beukenhout met eikenfineer, heeft een luchtig ontwerp en staat mooi in elke slaapkamer. Vast ook in die van jou.

Er is met liefde aan Auping Noa gewerkt, en dat kun je wel zien. Het hoofdbord is gedetailleerd opengewerkt, het frame is mooi afgerond en de poten hebben een subtiel gefreesd randje. Dit bed heeft alleen maar zachte vormen. Het bed krijgt haar unieke uitstraling door de golf in het ontwerp. En het hoofdbord geeft je, door haar gebogen hoeken, een veilig en beschut gevoel. Het bed wordt gedragen door taps toelopende poten met mooie details. Ze staan iets naar binnen, waardoor het een beetje lijkt alsof het bed zweeft in je slaapkamer.

Auping Noa
De kleuren van Noa

Het bed kan afgewerkt worden in 6 beitskleuren. Geïnspireerd op wat we om ons heen zien in de natuur zijn deze kleuren allemaal even zacht en rustig. Ze passen perfect bij het Scandinavische ontwerp.

Balanced oak

Midnight black oak

Soft white oak

Chocolate brown oak

Dark blue oak

Chalk grey oak

Auping Noa
Het hoofdbord lijkt te zweven

Het licht gebogen en elegante hoofdbord is verticaal opengewerkt. Dat maakt het bed subtiel en luchtig. Heb je liever een dicht hoofdbord? Dat kan, die hebben we ook. Het hoofdbord is met een verborgen steun aan het bed vastgemaakt. Daardoor lijkt-ie achter het bed te zweven. Het gebogen hoofdbord krult als het ware om het bed heen. Lekker om tegenaan te kruipen. Met een kopje thee, of je geliefde.

Auping Noa
Handig tafeltje

Het Auping Noa tafeltje kun je naast je bed zetten als nachtkastje, maar je kunt het tafeltje ook kantelen, handig als je nog even wil werken. Of als je lekker wil Netflixen.

Het frame van het tafeltje is gemaakt van Deep black gepoedercoat staal. Het tafelblad is gemaakt van beuken multiplex en te verkrijgen in dezelfde afwerking als het frame van Auping Noa. De magazinehouder aan het tafeltje is van vilt en kun je makkelijk onder het blad vastmaken als je het tafeltje op z’n kant zet, zodat het de grond dan niet raakt.

Auping Noa
Draai je gerust nog eens om

Een bijzonder designelement van Auping Noa is het houten wiel.
Het wiel is niet alleen maar heel mooi, het draait ook écht. Dat lijkt misschien op het eerste gezicht niet zo, omdat we het draaimechaniek aan de binnenkant van het wiel hebben verstopt. Met het wiel kun je het bed makkelijk verplaatsen. Dat is handig als je je slaapkamer weer een keer anders wil inrichten. Of als je per ongeluk iets achter je bed hebt laten vallen.

Auping Noa
Oersterk en duurzaam beukenhout

De keuze voor hout is heel bewust. Dit natuurlijke materiaal past goed bij de vormen van het bed en is ook nog eens heel duurzaam. Beukenhout is namelijk supersterk en gaat erg lang mee.

Doordat het materiaal zo lang meegaat, voorkomen we dat je bed weer bij het afval belandt. En dat is belangrijk want bij Auping willen we zo min mogelijk materiaal verspillen.

Auping Noa
Een oase van rust in je woonkamer

Noa is ook verkrijgbaar als daybed. Het luchtige Scandinavische ontwerp van Noa leent zich perfect voor een open ruimte in je huis zoals de woonkamer, hal of zelfs een overdekt terras.

Het 1-persoons Noa bed voorzien we dan van een speciaal ontworpen, gestoffeerd en slank matras. Met een bijpassende kussenrol. Het matras en de kussenrol confectioneren we in de Kvadrat stof Clara. Verkrijgbaar in 9 kleuren.

Auping Noa
Noa & Evolve, een duurzame combinatie

Combineer Noa met het Auping Evolve matras. Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld.

En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor je nachtrust. Want door het gebruik van innovatieve materialen, is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend.

Auping Noa
Met liefde gemaakt in Deventer

Al onze bedden worden gemaakt in onze groene fabriek in Deventer. Dat zie je aan de sublieme afwerking, of eigenlijk, dat zie je juist niet. De liefde en aandacht zitten verstopt in de details.

Zo zijn bijvoorbeeld alle verbindingen van Noa onzichtbaar en bij de overgangen tussen twee delen hebben we een mooi randje gefreesd zodat je een sierlijk detail ziet in plaats van boutjes of schroefjes. Het oog wil ten slotte ook rust.

Auping Noa
Specificaties
Merk

Auping