Hoofdkussen Monaco Exclusive | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Hoofdkussen Monaco Exclusive
Hoofdkussen Monaco

Hoofdkussen Monaco Exclusive

De Monaco is vervaardigd van latex wat grote voordelen heeft. Het kussen is vormvast waardoor het uw hoofd de hele nacht een constante ondersteuning geeft. Lees meer

Vanaf

179,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Natuurlijke vorm

Kussens zijn er in vele maten en uitvoeringen. Meestal zijn kussens gevuld met dons of synthetisch materiaal en zijn ze uitgevoerd in de maat 60 x 70 cm. De maat van de Monaco Exclusive is 60 x 40 cm, wat ruim voldoende is voor uw hoofd en eigenlijk uw bed verlengt. De Monaco Exclusive heeft een halfronde uitsparing die rekening houdt met de natuurlijke vormen van uw lichaam. U hoeft uw schouder niet meer in het kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen.

Ondersteuning

De onderzijde van de Monaco Exclusive is vervaardigd van latex wat grote voordelen heeft. Het kussen is vormvast waardoor het uw hoofd de hele nacht een constante ondersteuning geeft. Hierdoor hoeft u uw kussen niet meer op te schudden. De hoogte van het kussen blijft de hele nacht gelijk, waardoor u een rustigere nacht zult hebben.
De bovenzijde is gevuld met 90% dons, wat een zachte “touch” geeft aan de bovenzijde. De zachte bovenzijde en vormvaste onderzijde is een geweldige combinatie die u de juiste steun kan geven.

Uitvoeringen

Ieder mens heeft een andere lichaamsbouw. Daarom is de Monaco Exclusive verkrijgbaar in meerdere hoogtes. Ook kun je kiezen tussen een medium of soft uitvoering. Je kunt het kussen dus volledig afstemmen op jouw slaapwensen en gewoontes.

De hoes van het latex hoofdkussen bestaat uit 100% mako-katoen. De bovenzijde is  gevuld met 90% dons. De hoes is voorzien van een ritssluiting en goed wasbaar.

Eigenschappen
100% latex
tijk 100% Mako katoen
bovenzijde gevuld met 90% dons
vormvast
constante ondersteuning
ergonomisch gevormd
vijf hoogtes
twee hardheden
anti-allergisch
Specificaties
Merk

Cassenz