Hoofdkussen Silvana Larimar | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Hoofdkussen Silvana Larimar
Hoofdkussen Silvana Larimar
Hoofdkussen Silvana Larimar
Hoofdkussen Silvana Larimar
Hoofdkussen Silvana Larimar
Hoofdkussen Silvana Larimar

Hoofdkussen Silvana Larimar

De Silvana Support Larimar is de stevigste en dikste variant uit de Silvana Support collectie. Uitermate geschikt voor op een stevig matras en wanneer je groter dan gemiddeld van postuur bent. Lees meer

Vanaf

119,95

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Het stevigste Silvana Support kussen

De Silvana Support Larimar is de stevigste en dikste variant uit de Silvana Support collectie. Uitermate geschikt voor op een stevig matras en wanneer je groter dan gemiddeld van postuur bent.

In de bovenvakken is de Larimar gevuld met Vita Talalay® latex-sticks. Vita Talalay® is een hoogwaardige en goed ventilerende latex, met de beste eigenschappen qua duurzaamheid, soepelheid en vochtregulatie. De buitenkant van de Larimar is van 100% hoogwaardige katoen. Door de speciale Sanitized® behandeling is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend.

De Larimar heeft een neksteun van Vita Talalay® latex. In vergelijking met reguliere latex is Vita Talalay® soepeler en beter ventilerend. De nekinkeping zorgt ervoor dat de schouders goed aansluiten op het kussen. Hierdoor lig je altijd in de meest ontspanning lighouding. De Larimar is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden.

Eigenschappen
Met neksteun en schoudercontour
Materiaal neksteun:Vita Talalay® latex
Vulling bovenvakken: Vita Talalay® latex sticks
Materiaal buitenkant:100% katoen
Anti-allergisch
Navulbaar
Niet wasbaar
Afmetingen: 60x70 cm | 50x70 cm | 60x60 cm
Garantie: 2 jaar
Specificaties
Merk

Silvana