Hoofdkussen Silvana Emerald | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Hoofdkussen Silvana Emerald
Hoofdkussen Silvana Emerald
Hoofdkussen Silvana Emerald
Hoofdkussen Silvana Emerald
Hoofdkussen Silvana Emerald
Hoofdkussen Silvana Cristal

Hoofdkussen Silvana Emerald

De Silvana Support Emerald is het kussen uit de Silvana Support collectie met een normale zachtheid. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt. Lees meer

Vanaf

119,95

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Een zacht en soepel Silvana Support kussen

De Silvana Support Emerald is het kussen uit de Silvana Support collectie met een normale zachtheid. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt.

In de bovenvakken is de Emerald gevuld met Comforel Supreme®. Comforel Supreme® is een zacht en hoogwaardig synthetisch vezelbolletje, dat zich gemakkelijk laat opschudden. De vulling is door middel van de ritssluiting eenvoudig te doseren. De buitenkant van de Emerald is van 100% katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De neksteun van de Emerald is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De Silvana Support Emerald is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

Eigenschappen
Met neksteun en schoudercontour
Materiaal neksteun:Vita Talalay® latex
Vulling bovenvakken: Comforel® Supreme
Materiaal buitenkant:100% katoen
Anti-allergisch
Navulbaar
Wasbaar op 60 graden (exclusief neksteun)
Afmetingen: 60x70 cm | 50x70 cm | 60x60 cm
Garantie: 2 jaar
Specificaties
Merk

Silvana