Hoofdkussen Monaco | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Hoofdkussen Monaco
Hoofdkussen Monaco

Hoofdkussen Monaco

De Monaco is vervaardigd van latex wat grote voordelen heeft. Het kussen is vormvast waardoor het uw hoofd de hele nacht een constante ondersteuning geeft. Lees meer

Vanaf

139,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Natuurlijke vorm

Onze Monaco is een speciaal latex kussen. Hoofdkussens zijn er in vele maten en uitvoeringen. Meestal zijn kussens gevuld met dons of synthetisch materiaal en zijn ze uitgevoerd in de maat 60 x 70 cm. De maat van de Monaco is 60 x 40 cm, wat ruim voldoende is voor uw hoofd en eigenlijk uw bed verlengt. De Monaco heeft een halfronde uitsparing die rekening houdt met de natuurlijke vormen van uw lichaam. U hoeft uw schouder niet meer in het kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen.

Ondersteuning

De Monaco is vervaardigd van latex wat grote voordelen heeft. Het kussen is vormvast waardoor het uw hoofd de hele nacht een constante ondersteuning geeft. Hierdoor hoeft u uw kussen niet meer op te schudden. De hoogte van het kussen blijft de hele nacht gelijk, waardoor u een rustigere nacht zult hebben. De speciaal ontworpen inkepingen in het onder- en bovenvlak van het kussen zorgen ervoor dat uw hoofd stabiel blijft liggen.

Uitvoeringen

Omdat ieder mens een andere lichaamsbouw heeft is de Monaco verkrijgbaar in vier hoogtes, welke te leveren zijn in een medium en soft uitvoering. Door deze keuzemogelijkheid is er voor ieder specifiek persoon een geschikt kussen leverbaar. De hoes is gemaakt van tencel®, wat goed vochtregulerend werkt. Bovendien is de hoes voorzien van een ritssluiting en goed wasbaar.

Eigenschappen
100% latex
vormvast
constante ondersteuning
ergonomisch gevormd
vier hoogtes
twee hardheden
anti-allergisch
tijk tencel®
Specificaties
Merk

Cassenz