Hoofdkussen Silvana Fluorine | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Hoofdkussen Silvana Fluorine
Hoofdkussen Silvana Fluorine
Hoofdkussen Silvana Fluorine
Hoofdkussen Silvana Fluorine
Hoofdkussen Silvana Fluorine
Hoofdkussen Silvana Fluorine

Hoofdkussen Silvana Fluorine

De Silvana Support Fluorine is iets steviger dan de Silvana Support Emerald. De Fluorine is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent. Lees meer

Vanaf

119,95

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Het net wat stevigere Silvana Support kussen

De Silvana Support Fluorine is iets steviger dan de Silvana Support Emerald. De Fluorine is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent.

De bovenvakken van de Fluorine zijn gevuld met Comforel & Nature Bamboo®. Comforel® zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. De combinatie met Nature Bamboo® maakt het hoofdkussen nog beter ventilerend en vochtregulerend. Door middel van een ritssluiting kan de vulling naar eigen wens gedoseerd worden. De buitenkant van de Fluorine bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en is speciaal behandeld tegen huisstofmijt met Sanitized®. Hierdoor is het kussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De neksteun van de Fluorine is gemaakt van Vita Talalay latex®. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping volgt het hoofd en de nek soepel waardoor de nekwervels altijd ontspannen liggen. De Silvana Support Fluorine is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

Eigenschappen
Met neksteun en schoudercontour
Materiaal neksteun:Vita Talalay® latex
Vulling bovenvakken: Comforel & Nature Bamboo®
Materiaal buitenkant:100% katoen
Anti-allergisch
Navulbaar
Wasbaar op 60 graden (exclusief neksteun)
Afmetingen: 60x70 cm | 50x70 cm | 60x60 cm
Garantie: 2 jaar
Specificaties
Merk

Silvana