Hoofdkussen Silvana Saphir | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Hoofdkussen Silvana Saphir
Hoofdkussen Silvana Saphir
Hoofdkussen Silvana Saphir
Hoofdkussen Silvana Saphir
Hoofdkussen Silvana Saphir
Hoofdkussen Silvana Saphir

Hoofdkussen Silvana Saphir

De Silvana Support Saphir is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een zacht matras en wanneer je niet al te groot van postuur bent. Lees meer

Vanaf

119,95

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Het perfecte zachte Silvana Support kussen

De Silvana Support Saphir is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een zacht matras en wanneer je niet al te groot van postuur bent.

De bovenvakken van de Saphir zijn gevuld met Comforel Fresh & Tencel®. Comforel® is een zachte en hoogwaardige synthetische vezelbolletje. Door de toevoeging van Tencel® is het kussen nog beter vocht- en temperatuur regulerend. Door middel van een ritssluiting is de dikte van het kussen eenvoudig aan te passen. De buitenkant van de Saphir is van 100% hoogwaardige katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend.

De neksteun van de Saphir is gemaakt van zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Daarnaast zorgt de nekinkeping ervoor dat het kussen de nek en het hoofd soepel volgt. De Silvana Support Saphir is wasbaar op 60 graden Celsius. De neksteun dient voor het wassen verwijderd te worden.

Eigenschappen
Met neksteun en schoudercontour
Materiaal neksteun:Vita Talalay® latex
Vulling bovenvakken: Suprelle Fresh Eco & Tencel®
Materiaal buitenkant:100% katoen
Anti-allergisch
Navulbaar
Wasbaar op 60 graden (exclusief neksteun)
Afmetingen: 60x70 cm | 50x70 cm | 60x60 cm
Garantie: 2 jaar
Specificaties
Merk

Silvana