Hoofdkussen Castella Antares | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Hoofdkussen Castella Antares
Hoofdkussen Castella Antares
Hoofdkussen Castella Antares

Hoofdkussen Castella Antares

Een goed ondersteunend hoofdkussen verdeeld in 3 kamers. Rondom is het kussen gevuld met heerlijk zachte 90% eendendons. Binnenin is het kussen gevuld met synthetische vezelbolletjes. Hierdoor ontstaat een heerlijk zacht hoofdkussen welke naar wens bij te vullen is. Lees meer

Vanaf

89,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Een heerlijk zacht kussen

De Castella Antares is verdeeld in drie vakken: romdom is het kussen gevuld met 90% nieuwe witte Europese eendendons. Dit zorgt ervoor dat u heerlijk zacht en comfortabel ligt. Het binnenste vak is gevuld met synthetische vezelbolletjes. Deze zijn doseerbaar waardoor een heerlijk zacht hoofdkussen ontstaat dat naar wens bij te vullen is.

Het kussen heeft een heerlijk zachte tijk, gemaakt van 100% zeer fijn geweven katoen. Door de schoudercontour sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en liggen de nekwervels altijd ontspannen.

Onderhoud

Onderhoud van de Castella Antares is zeer eenvoudig. Het regelmatig luchten van het kussen en het wekelijks wassen van uw kussensloop volstaat voor een lang en hygiënisch kussenleven. Het wassen van de Castella Antares raden wij dan ook af. Transpireert u meer dan gemiddeld? Dan raden wij u een Castella molton sloop aan voor de extra afvoer van transpiratievocht.

Specificaties
Merk

Castella