Hoofdkussen Tempur Original | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Hoofdkussen Tempur Original
Hoofdkussen Tempur Ombracio
Hoofdkussen Tempur Original
Hoofdkussen Tempur Original
Hoofdkussen Tempur Original

Hoofdkussen Tempur Original

Perfect voor mensen die op hun zij slapen

Het Original kussen wordt aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen. Lees meer

Vanaf

129,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Het voordeel van het Original hoofdkussen

Het ontwerp volgt de natuurlijke curve ter ondersteuning van uw nek en hoofd en helpt deze op één lijn te brengen met uw wervelkolom.

De juiste keuze

Het TEMPUR Original hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor uw hoofd, nek en schouders. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

Test kussen uitleenprogramma

Welk type kussen het meest geschikt voor u zou kunnen zijn, is vaak een kwestie van testen en uitproberen. Bij de Jong Bedden en Wonen is het mogelijk deel te nemen aan het TEMPUR Testkussenprogramma. Hiermee heeft u de mogelijkheid eerst een aantal nachten op een TEMPUR Kussen te slapen alvorens u tot aanschaf overgaat. Ook als het eerste kussen niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met een ander model verder testen net zo lang tot u het meest geschikte type heeft gevonden. Het testen van kussens is online niet mogelijk, maar uitsluitend mogelijk via een TEMPUR dealer.

Reiniging en onderhoud

Het TEMPUR materiaal, de kern van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Om het kussen te reinigen, kan de hoes verwijderd worden en kan het materiaal geluchtworden. Ook kan het materiaal voorzichtig, met een goed uitgewrongen doek, schoongemaakt worden om vlekken en vuil te verwijderen. Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen. De hoes van een TEMPUR hoofdkussen mag gewassen worden tot 60°C.

Garantie

Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle TEMPUR hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd via de website.

Specificaties
Merk

Tempur