Bodems | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi

Bodems

Voor een goede bedbodem bent u bij De Jong bedden en Wonen aan het juiste adres. Bekijk onze collectie en ontdek onze schotelbodems en elektrische bodems. U bent ook van harte welkom bij onze beddenwinkel in Delfzijl.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ons assortiment bodems

Schotelbodem

Een schotelbodem, wat is dat eigenlijk? De schotel bedbodem is een matras drager die de druk van het matras perfect kan verdelen. Qua constructie doet het u misschien denken aan een lattenbodem alleen bij de schotelbedbodem kunnen de latten niet buigen. Bij de kunststof variant kunnen de schotels los van elkaar ingedrukt worden, ook op driedimensionale wijze.

Bij de luxere schotellatten bodems kunt u de schotels individueel van elkaar instellen. Stel de schotels onder uw rug bijvoorbeeld zachter in, zodat u minder druk op deze plaats ervaart. U kunt ze natuurlijk ook steviger instellen wanneer u juist meer ondersteuning wilt. Wilt u genieten van optimaal comfort? Kies dan voor een schotelbodem!

Elektrisch verstelbare schotelbedbodem

De schotelbodem is zowel verkrijgbaar in een vlakke uitvoering als in een elektrische uitvoering. Er zijn varianten met een vaste afstandsbediening met draad of met een radiografische afstandsbediening beschikbaar. Hierbij moet er wel op gelet worden dat er een laag wattage wordt gekozen.

Dit komt omdat de bodem op zichzelf al een magnetisch veld veroorzaakt. De elektrisch verstelbare schotelbedbodem wordt veelal gebruikt door mensen met rugklachten. Doordat de schotelbodem makkelijk verstelbaar is kunt u het zo instellen dat u minder last van uw rug heeft. Wij bieden verschillende afmetingen:

80 x 200 cm
80 x 210 cm
90 x 200 cm
90 x 210 cm

Hierdoor zit er altijd wel een tussen die bij u en uw wensen aansluit.

Schotelbodem kopen bij de Jong Bedden & Wonen

Wanneer u kiest voor een schotellattenbodem van de Jong Bedden en Wonen kunt u kiezen uit verschillende Tempur bedbodems. Het merk staat bekend om haar hoge kwaliteit en comfort. U kunt kiezen uit de: Premium Flex 500, Premium Flex 2000 en de Premium Flex 4000. De 500 schotelbodem is vlak, de 2000 tweemotorig en de 4000 viermotorig. Bij een nieuw bed hoort natuurlijk ook een nieuw matras. Op de schotelbodem wordt meestal een traag schuimmatras toegepast. Bij ons vindt u matrassen van de merken: Tempur, Auping, Eastborn, Pullman, Micro Tech en Sealy. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte combinatie!

Voor- en nadelen

Om u een beter beeld te geven hebben wij de voor- en nadelen van de schotelbodem even voor u op een rijtje gezet:

Goede ventilatie, beter dan de ventilatie van bijvoorbeeld lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems.
Zeer geruisloos (geen gepiep en gekraak)
Lange levensduur
Stevig
De schotelbodem biedt een zeer hoog comfort
Gemakkelijk aan te passen
Soepel en verend
Zwaarder dan normale lattenbodems
Hogere prijs dan normale lattenbodem

Over het algemeen zijn de ervaringen met schotelbodems zeer positief. Dit komt omdat ze lang meegaan en voor een zeer hoog comfort zorgen. Bent u opzoek naar een andere bedbodem of wilt u graag verschillende met elkaar vergelijken? Dat kan natuurlijk ook! Wij bieden onder andere spiraalbodems. U doet natuurlijk geen aankoop zonder dat u de verschillende opties eerst goed met elkaar heeft vergeleken!

Kom langs in onze showroom!

Bent u benieuwd naar het comfort van een schotelbodem? Kom dan eens langs in onze showroom! Onze winkel is gevestigd in Delfzijl, Groningen. Hier staat een team van experts van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar om u te adviseren over ons assortiment. Wij gaan graag samen met u opzoek naar een bed die echt bij u past. Een goede nachtrust mag niet onderschat worden en wij weten als geen ander hoe belangrijk dat is.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u echt tevreden bent. Hierom kunt u bij ons verschillende bedden proberen om zo te kijken wat het beste bij u past, want u koopt natuurlijk niet zomaar een nieuw bed! Wij ondersteunen en adviseren u graag bij deze belangrijke beslissing. De Jong Bedden en Wonen krijgt van haar klanten een gemiddelde beoordeling van 4/5 sterren. Uw aankoopbeleving staat bij ons absoluut op nummer één. Kom snel bij ons langs en test het comfort van de schotelbodem!