Bodems & matrassen | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi

Prijs

tot

Bodems en Matrassen

Voor een goede bedbodem en bijhorend matras bent u bij De Jong bedden en Wonen aan het juiste adres. Bekijk onze collectie en kom gerust langs bij onze beddenwinkel in Delfzijl.

23 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Ons assortiment bodems & matrassen

Bedbodem

Bent u op zoek naar een bedbodem? De Jong Bedden en Wonen heeft een ruim assortiment elektrische bedbodems, waarmee u de nachtrust krijgt die u verdient. Met een druk op de knop ligt u in de ideale houding, zit u rechtop een film te kijken, of kunt u volop genieten met de voeten in de lucht.

Tevens zorgen onze bodems in combinatie met een goed matras voor het ultieme comfort. Binnen ons assortiment vindt u onder andere een schotelbodem en de spiraalbodem. Bent u benieuwd naar het verschil of welke het beste bij u past?

Kom langs in onze winkel in Delfzijl, of neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

Waarom u bij ons uw bedbodem koopt

Onze verstelbare bedbodems zijn, als het op gemak en comfort aankomt, het beste dat u op de markt zult vinden. Ze zijn voorzien van een draadloze afstandbediening, waarmee u eenvoudig de stand kunt kiezen. Klik op de knop en droom binnen enkele seconden weg. Tevens bevatten onze elektrisch verstelbare bedbodems 4-zones en hebben ze een ideale drukverdeling, waardoor u fit, uitgerust en energiek wakker wordt.

Diverse verstelbare elektrische bedbodems

Wij bieden verschillen bedbodems van het gerenommeerde merk TEMPUR. Voorbeelden hiervan zijn de verstelbare bedbodems 80x200 en 90x200, beide beschikbaar in Premium Flex 500, 2000 en 4000. Onze bodems zijn daarnaast ook uit te breiden met massageset, zodat u niet alleen kunt ontspannen, maar ook uw spieren na een lange dag worden losgemaakt en uw doorbloeding wordt verbeterd.

Voorkom rug- en nekklachten

Onze bedbodems zijn in het bijzonder geschikt voor mensen met rug- en nekklachten of een zwaardere fysieke aandoening. U kunt het bed namelijk eenvoudig verstellen, waardoor u makkelijker in- en uit bed kunt stappen. Het feit dat u verschillende standen kunt kiezen draagt ook bij aan een beter herstel, omdat u de ideale positie kunt aannemen voor slapen, ontstapping of tv kijken.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Een goede bedbodem hoeft niet duur te zijn. Onze producten bieden namelijk optimale ondersteuning aan diverse soorten matrassen en zijn ook nog eens verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Daar komt nog bovenop dat al onze bedbodems momenteel afgeprijsd zijn, waardoor u ze tijdelijk met een flinke korting in huis kunt halen. Voor onze TEMPUR bedbodems betaald u namelijk 25% minder!

Meer dan 25 jaar ervaring!

Met een kwart eeuw aan ervaring en een hele hoop vakkennis zijn wij altijd in staat gedegen advies te bieden. Vraag onze medewerkers gerust welke bedbodem u het beste voor uw budget kunt kopen, wat de nieuwste trends zijn binnen de markt van bedbodems die elektrisch te verstellen zijn en wat onze persoonlijke favoriet is. Uiteraard staan wij u ook graag te woord voor overige vragen, zowel telefonisch als in de winkel!

Dit matras kunt u niet gebruiken

Het is van belang rekening te houden met het feit dat niet ieder matras samengaat met een elektrische bedbodem. Een voorbeeld hiervan is een bonellvering matras. Bij dit type matras zijn alle veren met elkaar verbonden, waardoor het niet samengaat met een verstelbare bedbodem.

Een matras dat wél samengaat met een onze bedbodems is de boxspring, vandaar dat boxspring bedden ook een elektrische bodem kunnen bevatten. Wilt u meer weten over welk bed het beste bij welk matras past? Kom dan langs in onze winkel of neem contact met ons op!

Kom langs bij De Jong Bedden en Wonen

Bent u nieuwsgierig geraakt en wilt u onze matrassen en bodems proberen? Dat kan natuurlijk altijd in onze showroom in Delfzijl. Wij verwelkomen u met een goed kop koffie, waarna u diverse modellen kunt uittesten.

Heeft u nog vragen of wilt u advies ontvangen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u aan het juiste product. Kom vandaag nog bij ons proefliggen en vindt de bedbodem die u zoekt!