Showmodellen fauteuils | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi

Prijs

tot

Merk

Showroommodellen

Ontdek de collectie fauteuils die wij bij ons in de showroom hebben staan. U bent van harte welkom om langs te komen om proef te zitten. Onze winkel bevindt zich in Delfzijl.

30 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

FAQ's Zitmeubelen showroommodellen

Kan ik de showmodellen van banken, relaxfauteuils en stoelen uitproberen in de showroom?

Ja, je kunt vaak de showmodellen van banken, relaxfauteuils en stoelen uitproberen in de showroom van De Jong Bedden om het comfort en de kwaliteit van de meubels zelf te ervaren.

Zijn de showmodellen van banken, relaxfauteuils en stoelen bij De Jong Bedden nog steeds in goede staat?

Ja, de showmodellen bij De Jong Bedden worden zorgvuldig onderhouden en zijn over het algemeen nog steeds in goede staat. Eventuele kleine beschadigingen of gebruikssporen worden vaak duidelijk aangegeven, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een showmodel bij De Jong Bedden?

Het kopen van een showmodel bij De Jong Bedden kan voordelig zijn, omdat je vaak kunt profiteren van aantrekkelijke kortingen op de oorspronkelijke prijs. Showmodellen zijn meestal al geassembleerd en kunnen snel worden geleverd, waardoor je jouw nieuwe meubelstukken snel in huis kunt hebben.

Heeft De Jong Bedden showmodellen van banken, relaxfauteuils en stoelen beschikbaar?

Ja, De Jong Bedden heeft vaak showmodellen van banken, relaxfauteuils en stoelen beschikbaar in de showroom, die tegen gereduceerde prijzen kunnen worden gekocht.

Alles voor een tevreden klant!

Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Familie Bos

Prima ontvangst, personeel neemt de tijd voor je met verstand van zaken. Maken waar wat ze beloven en afspreken.

Familie Kroeze

Goede voorlichting, erg behulpzaam personeel, personeel neemt de tijd voor je.

Familie Nederhoed

Zeer plezierig geholpen en perfect geadviseerd! Zijn heel tevreden over dienstverlening en de aankoop.

Familie Otter

Ik zou de Jong Bedden en Wonen willen aanbevelen om hun goede informatie en service. Daarnaast nemen ze ruimschoots de tijd voor hun klanten.

Familie Wilhelmus

Er is veel keus. Je kunt rustig rondkijken en krijgt goede informatie. Iedereen is even aardig en behulpzaam. Er wordt op een prettige manier met je meegedacht.

Mevrouw Herman-Geurts

Ik ben op een rustige vriendelijke manier van deskundig advies voorzien. De bezorging en montage verliep volgens afspraak. Bed slaapt prima.

Familie Kamminga

Goede kwaliteit vriendelijke mensen en hele goede service.

Familie Reiffers

Deskundig advies, leeft met de klant mee en denkt mee voor het juiste advies.

Familie S

Goede uitleg over de verschillende matrassen. We kregen ruim de kans om te proberen.

Heer Wanders

Door de hulpvaardigheid en advies blijkt nu, na enkele weken, dat ik daardoor de juiste keuze heb gemaakt. Zelf kwam ik er niet goed uit. Ik slaap weer goed en wordt uitgerust wakker.

Mevrouw B

Goed geholpen. Ik ben meerdere keren terug geweest om zeker te zijn van mijn keuze. Elke keer weer goed geholpen.

Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1