Fauteuils | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi

Prijs

tot

Fauteuils

Er gaat toch vrij weinig boven lekker relaxen in een comfortabele fauteuil? Ontdek ons aanbod fauteuils van genormeerde topmerken. Proefzitten kan bij ons in de winkel in Delfzijl. U bent van harte welkom.

32 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Ons assortiment fauteuils

Bent u op zoek naar een fauteuil om uw zithoek compleet te maken? Wij van de Jong Bedden en Wonen bieden u een zeer ruim assortiment in fauteuils. Deze relaxstoel wordt meestal gebruikt als aanvulling op de bank om uw woonkamer af te maken. Het stoffige imago die deze relaxstoel voorheen had is niks meer van over. Tegenwoordig zijn de designs van de fauteuils hip of modern en mag de stoel niet meer ontbreken in uw woonkamer! Het is toch heerlijk om na een dag hard werken te genieten van een goed boek in uw relaxstoel? Het is al meer dan 25 jaar onze taak om onze klanten van de allerbeste zit- en slaapsystemen te voorzien en hier mogen de fauteuils zeker niet aan ontbreken!

Fauteuils kopen in de omgeving van Groningen?

Wilt u een fauteuil kopen die mooi bij uw bankstel past? Geen probleem, daar helpen wij u graag bij! Onze bezorgers nemen u graag alles uit handen en zorgen voor de perfecte levering en montage. Ook oud karton nemen wij natuurlijk weer mee retour! Wij verkopen relax fauteuils van de merken: Himolla, de Toekomst en Flexlux. Het is voor ons belangrijk dat u een relaxstoel kiest die 100% bij u past en aansluit op uw wensen. Het is mogelijk om te kiezen voor een showmodel, maar u kunt ook uw eigen relax fauteuil ontwerpen. Zo kunt u onder andere de kleur, het materiaal en de maatvoering bepalen. Wilt u graag een verchroomde voet? Of toch liever één van gepolijst aluminium? Het is allemaal mogelijk!

Welke fauteuil is geschikt voor mij?

De fauteuils die wij aanbieden variëren van een bijzet fauteuil tot een relax fauteuil en de ‘sta op’ variant hiervan. De bijzet stoel heeft naast lekker zitten en het zorgen voor een mooie look in uw interieur verder geen specifieke functie. Dat is bij de relax (sta-op) variant anders, deze is namelijk verstelbaar. Zo kunt u onder andere kiezen uit:

Manuele of elektrische verstelbaarheid
Draaiende en vaste modellen
Maatvoering (XS t/m XL)

De sta-op fauteuil

Heeft u moeite met opstaan? En kunt u hier wel een beetje hulp bij gebruiken? Dan is de Sta-op variant misschien wel de oplossing! De stoel beweegt soepel met u mee, zodat het u minder kracht kost om op te staan.

Draai model:

Ultieme bewegingsvrijheid
Veilig opstaan dankzij de blokkade die op treedt zodra u gebruikt maakt van de sta- op functie

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons assortiment fauteuils? Wij heten u graag van harte welkom bij ons in de showroom voor persoonlijk advies! Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 tot 16:30 uur. Wilt u liever telefonisch advies? Dan staat ons team van experts u graag te woord! Hiervoor kunt u ons bereiken op 0596-680866 of via de mail op info@dejongbedden.nl.

Waarom de Jong Bedden en Wonen?

Een hoge service is voor ons erg belangrijk. Hierom bieden wij op alle kwaliteitsproducten drie jaar garantie! Dit betekend dat wij een langere garantie bieden dan de fabrikanten zelf. Wij zijn van mening dat onze klanten alleen het beste verdienen en hier passen wij onze service graag op aan. Wij zijn inmiddels al meer dan 25 jaar actief binnen deze branche en hierdoor beschikt ons team van experts over erg veel kennis. Bent u naast fauteuils ook nog opzoek naar bedden van hoogwaardige kwaliteit? Neem dan snel een kijkje bij ons grote assortiment in bedden en boxsprings! Kortom, wilt u graag volledig relaxen en de fauteuil helemaal afstemmen op uw wensen? Kies dan voor een relax fauteuil van de Jong Bedden & Wonen!