Banken | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
FAQ's Banken

Heeft De Jong Bedden ook onderhouds- en schoonmaaktips voor de banken?

Ja, De Jong Bedden kan advies geven over het onderhoud en de schoonmaak van de banken om de levensduur en de uitstraling ervan te behouden. Dit kan variëren per stof en materiaal, dus informeer bij de klantenservice voor specifieke richtlijnen.

Kan ik proefzitten de banken in het echt beleven?

Ja, De Jong Bedden heeft een showroom in Delfzijl waar je de banken kunt bekijken en proefzitten om het comfort en de kwaliteit te ervaren.

Zijn er bijpassende accessoires beschikbaar voor de banken, zoals kussens en plaids?

Ja, De Jong Bedden biedt vaak bijpassende accessoires aan, zoals kussens, plaids en andere decoratieve items om de banken aan te vullen en te verfraaien. Informeer bij de klantenservice voor de beschikbaarheid van bijpassende accessoires.

Zijn de banken bij De Jong Bedden ook aanpasbaar aan mijn wensen?

Ja, De Jong Bedden biedt vaak de mogelijkheid om banken aan te passen aan jouw specifieke wensen, zoals het kiezen van de gewenste stof, kleur, en soms zelfs de opstelling en afmetingen. Informeer bij de klantenservice voor meer informatie over maatwerkopties.

Welke stoffen en kleuren zijn beschikbaar voor de banken?

De Jong Bedden biedt een ruime keuze aan stoffen en kleuren voor de banken, zoals leder, kunstleer, stof en velours. De beschikbare kleuren variëren per model en stofsoort.

Wat zijn de afmetingen van de banken bij De Jong Bedden?

De banken bij De Jong Bedden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van het model en de configuratie. Afmetingen kunnen variëren van tweezitsbanken tot ruime hoekbanken.

Welke soorten banken biedt De Jong Bedden aan?

De Jong Bedden biedt diverse soorten banken aan, waaronder hoekbanken, loungebanken, U-banken, L-banken, loveseats, en fauteuils.

Alles voor een tevreden klant!

Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Familie Bos

Prima ontvangst, personeel neemt de tijd voor je met verstand van zaken. Maken waar wat ze beloven en afspreken.

Familie Kroeze

Goede voorlichting, erg behulpzaam personeel, personeel neemt de tijd voor je.

Familie Nederhoed

Zeer plezierig geholpen en perfect geadviseerd! Zijn heel tevreden over dienstverlening en de aankoop.

Familie Otter

Ik zou de Jong Bedden en Wonen willen aanbevelen om hun goede informatie en service. Daarnaast nemen ze ruimschoots de tijd voor hun klanten.

Familie Wilhelmus

Er is veel keus. Je kunt rustig rondkijken en krijgt goede informatie. Iedereen is even aardig en behulpzaam. Er wordt op een prettige manier met je meegedacht.

Mevrouw Herman-Geurts

Ik ben op een rustige vriendelijke manier van deskundig advies voorzien. De bezorging en montage verliep volgens afspraak. Bed slaapt prima.

Familie Kamminga

Goede kwaliteit vriendelijke mensen en hele goede service.

Familie Reiffers

Deskundig advies, leeft met de klant mee en denkt mee voor het juiste advies.

Familie S

Goede uitleg over de verschillende matrassen. We kregen ruim de kans om te proberen.

Heer Wanders

Door de hulpvaardigheid en advies blijkt nu, na enkele weken, dat ik daardoor de juiste keuze heb gemaakt. Zelf kwam ik er niet goed uit. Ik slaap weer goed en wordt uitgerust wakker.

Mevrouw B

Goed geholpen. Ik ben meerdere keren terug geweest om zeker te zijn van mijn keuze. Elke keer weer goed geholpen.

Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1 Review 150x150 1