Hoofdkussen Castella Spica | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Hoofdkussen Castella Antares
Hoofdkussen Castella Antares
Hoofdkussen Castella Antares

Hoofdkussen Castella Spica

Een heerlijk zachte buitenkant, gevuld met 90% witte Europese eendendons en een Vita Talalay® latex kern voor de beste nek- ondersteuning. Verkrijgbaar in zacht, medium en stevig. Lees meer

Vanaf

149,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Het hoogste comfort én de beste ondersteuning

De Castella Spica combineert het beste uit twee werelden: het comfort van dons en de beste ondersteuning van Vita Talalay® latex.

Het unieke aan de Castella Spica zijn de drie vakverdelingen van het kussen: Het middelste vak is voorzien van een Vita Talalay® latex kern, dat door de ronde, open celstructuur de beste ondersteuning geeft aan hoofd en nek. De twee buitenvakken van de Castella Spica zijn gevuld met 90% hoogwaardige Europese eendendons en zorgen ervoor dat u zacht en comfortabel ligt. Dit alles maakt de Castella Spica dan ook zeer geschikt voor mensen met schouder en/of nekklachten die niet willen inleveren op het comfort van een donskussen.

Dit is nog niet alles wat de Castela Spica zo comfortabel maakt! De tijk bestaat namelijk uit 100% zeer fijn geweven katoen en voelt hierdoor zijdezacht aan. Door de schoudercontour in zowel de Vita Talalay® latex kern als de kussentijk sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en liggen de nekwervels altijd ontspannend.

Onderhoud van de Castella Spica is zeer eenvoudig. Het regelmatig luchten van het kussen en het wekelijks wassen van uw kussensloop volstaat voor een lang en hygiënisch kussenleven. Het wassen van de Castella Spica raden wij dan ook af. Transpireert u meer dan gemiddeld? Dan raden wij u een Castella molton sloop aan voor de extra afvoer van transpiratievocht.

Drie uitvoeringen: zacht, medium & stevig

De Castella Spica is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: zacht, medium en stevig. Welke stevigheid u nodig heeft hangt onder andere af van uw slaaphouding, postuur en persoonlijke voorkeur. De Jong Bedden en Wonen helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Specificaties
Merk

Castella