Auping Revive | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Revive
Auping Revive
Auping Revive

Auping Revive

Met Auping Revive geef je je slaap én je slaapkamer een echte upgrade. De Auping Revive is een bed met de looks van een boxspring en is verkrijgbaar in 2 variaties. Deze variatie heeft een vlakke bedbodem met een grijs matras en een hoofdbord.
De combinatie van het Revive matras en de Auping spiraalbodem zorgt voor optimale ventilatie, door de open structuur van de spiraalbodem kan jouw matras beter ademen en gaat ‘ie langer mee. En jij stapt elke dag fris uit bed. Lees meer

Vanaf

1.895,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Auping Revive boxspring

Een upgrade voor je slaapkamer

Elke dag heerlijk uitgerust wakker worden, dat kan met de Auping Revive. Dit bed combineert goed slaapcomfort met de luxe uitstraling van een boxspring.
De Auping Revive is een bed met de looks van een boxspring en is verkrijgbaar in 2 variaties: een 2-delige set met een bedbodem en grijs matras. Een 3-delige set met een bedbodem, een boxspring matras en een topper.

Auping Revive

Lekker slapen in een opgeruimde slaapkamer

De bedbodem van de Auping Revive bestaat uit een spiraalbodem met wieltjes onder de voorste poten en een cover om het frame heen. Door deze cover (hoes) krijgt het bed de looks van een boxspring maar blijft het bed lekker licht zodat het makkelijk te verplaatsen is en heb je lekker veel opbergruimte onder je bed. Door de wieltjes en het lichte gewicht schuif je de bedden ook makkelijk uit elkaar zodat je er goed onder kunt schoonmaken.

Auping Revive

Kleuren van de Revive

De Auping Revive wordt gestoffeerd in de stof Grid. Deze zachte stof heeft een stubtiele structuur en is verkrijgbaar in 4 kleuren: Dark grey, Denim, Onyx en Sepia.Frisser slapen op de Auping Revive

Auping Revive

Frisser slapen op de Auping Revive

De basis van het Revive bed is de Auping spiraalbodem. De Auping spiraalbodem is een uiterst stabiele en duurzame basis, in 1888 uitgevonden door Johannes Auping en gemaakt van dwarsgespannen staal waardoor de bedbodem een fijne open structuur heeft. Die open structuur zorgt voor optimale ventilatie, hierdoor kan jouw matras beter ademen en gaat ‘ie langer mee. En jij stapt elke dag fris uit bed.

Sinds 1888

Al meer dan 130 jaar werken onze vakmensen aan producten op het gebied van slaap en de kracht van rust. Elk bed, spiraalbodem wordt door onze specialisten voor jou ontwikkeld en geproduceerd in onze groene fabriek in Deventer. Deze jaren aan kennis en ervaring vind je ook terug in onze Original. Met de Auping Original boxspring kies je voor kwaliteit en comfort van het hoogste niveau.

Auping Auronde
Specificaties
Merk

Auping