Auping Kiruna Boxspring | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Boxspring Kiruna 3
Pdp Kiruna Header
Auping Kiruna 1000x667 1
Kiruna Topper Wol Auping Image Gallery 2

Auping Kiruna Boxspring

De  Kiruna boxspring is de meest luxe boxspring. Deze onderscheidt zich door de luxe uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen. Zodra je gaat liggen, ervaar je het zelf. Slapen op een Kiruna boxspring betekent koninklijk slapen. Je bent verzekerd van een heerlijke nachtrust en een energieke start van de dag. Lees meer

Vanaf

7.160,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Auping boxsprings in alle maten: 1-persoons of 2-persoons boxspring

De boxsprings van Auping worden gemaakt in alle gangbare lengtematen en breedtematen.

Afmetingen eenpersoons boxspring:

Breedtematen: 80 cm, 90 cm, 100 cm of 120 cm

Lengtematen: 200 cm, 210 cm of 220 cm

Afmetingen tweepersoons boxspring:

Breedtematen: 140 cm, 160 cm, 180 cm of 200 cm

Lengtematen: 200 cm, 210 cm of 220 cm

De Original en Kiruna Boxspring zijn ook verkrijgbaar in een deelbare variant: een complete 2-persoons boxspring, waarvan je beide delen heel eenvoudig uit elkaar en naar elkaar toe schuift doordat de poten zijn voorzien van wieltjes. Zo wordt het een stuk makkelijker om je bed op te maken en je slaapkamer schoon te houden.

Je boxspring verstellen bij het hoofd- of voeteneinde? Ook dat kan met de elektrisch verstelbare boxsprings van Auping.

Boxspring Matras 0

Voordelen van een Auping boxspring

Hoe onderscheidt Auping zich van andere merken en waarom zou je een Auping boxspring kopen?

De boxsprings van Auping zijn voorzien van een spiraalbodem. Deze zorgt voor de beste ventilatie, is beter voor je slaap en voor de levensduur van je matras.

Het boxspringmatras en de topper zijn aan elkaar vastgemaakt met knopen en lussen, waardoor ze niet kunnen verschuiven.

Alle hoofdborden zijn rondom gestoffeerd waardoor ze er van alle kanten mooi uitzien, je kunt je boxspring dus midden in je slaapkamer zetten.

Je hoeft Auping matrassen en toppers niet te keren. Een boxspring matras is asymmetrisch en laag voor laag opgebouwd. De viltbodem aan de onderkant zorgt voor stabiliteit en goede ventilatie en de comfortlaag aan de bovenkant zorgt ervoor dat jij lekker ligt.

Gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor de levensduur extra lang is.

Auping is maatwerk, handwerk en vakwerk. Geproduceerd in onze duurzame fabriek in Deventer, Nederland.

Een ruime keuze in boxsprings die je naar wens kunst samenstellen. Keuze uit verschillende hoofdborden, matrassen en 89 stoffen.

Verkrijgbaar in alle maten; één- of tweepersoons.

De elektrische verstelbare boxsprings hebben een anti-snurkfunctie en slimme wekker.

Pdp Kiruna Header 2

Nachtkastje naast je Auping boxspring

Ons eigentijdse nachtkastje Pixel past perfect naast deze boxspring. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte met ronde vormen en komt heel goed tot z’n recht naast de Auping Tone boxspring.

Het houten kastje met stalen frame en ladefrontje kun je afzonderlijk van elkaar kiezen in alle Auping kleuren, waardoor er veel verschillende kleurencombinaties mogelijk zijn. Volledig naar jouw wens samen te stellen en af te stemmen op de kleur van jouw Tone boxspring.

Stel hier jouw favoriete Pixel samen.

Pixel Skin Recht

Stoffen voor de Auping Kiruna boxspring

Voor de Kiruna boxspring kun je kiezen uit 95 verschillende stoffen. Die verschillen elk in kleur en structuur. In onze winkels kun je alle stoffen zien, voelen en geven we je advies welke het beste past op de boxspring van jouw keuze. Er zijn vijf stofgroepen:

Stofgroep A: Dit zijn basisstoffen in unikleuren met subtiele structuren. Alle drie de stoffen, Grid, Peach en Salt zijn gemaakt van polyester. Onze favoriet in deze stofgroep is de Grid Denim. Een prachtige helderblauwe kleur.

Stofgroep B zijn stoffen met bijzondere structuren. De stoffen Points, Maze en Dew hebben alle drie een hoog aaibaarheidsgehalte. Zo voelt Dew aan als een zachte velours. Points en Maze hebben beide een heel duurzaam karakter.

In stofgroep C vind je twee warme, rijke en grafische stoffen: Facet en Reflect. Beide de stoffen worden dichtbij in Europa geproduceerd.

Stofgroep D bestaat uit 3 premium wollen stoffen, alle drie van de Deense stoffenfabrikant Kvadrat: Clara, Remix en Re-wool.

Stofgroep E bevat drie luxe en exclusieve stoffen. De gebreide stoffen Plecto en Sprinkles en het weefsel Jaali zijn prachtig om te combineren met de andere stoffen uit het Auping assortiment en geven een weldadig gevoel van luxe in de slaapkamer.

Auping Criade Boxspring
Specificaties
Merk

Auping