TEMPUR® ORIGINAL SUPREME MATRAS | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Tempur Original Supreme Matras
Tempur Original Supreme Matras

TEMPUR® ORIGINAL SUPREME MATRAS

De TEMPUR® Original matrassen zijn onze stevigste matrassen, die zich zeer nauwkeurig aanpassen aan de contouren van uw lichaam, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning. Lees meer

Vanaf

1.599,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

TEMPUR® Original Supreme met CoolTouch™

De TEMPUR® Original matrassen zijn onze stevigste matrassen, die zich zeer nauwkeurig aanpassen aan de contouren van uw lichaam, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning.

Naast het unieke gevoel dat de TEMPUR® Original Supreme CoolTouch™ biedt, heeft deze matras een comfortlaag, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de TEMPUR®Original Prima CoolTouch™ matras.

 

Ondersteunend matras met een steviger gevoel

Ervaar waar het allemaal begon. Bij de TEMPUR® Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR® wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning van uw hele lichaam.

TEMPUR® Materiaal

De matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele TEMPUR® materiaal - ontwikkeld door middel van onze baanbrekende technologie afgeleid van de NASA. Het drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en verdeelt de druk gelijkmatig over het oppervlak. Bovendien keert de open celstructuur geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt.

Productdetails
Hoogte 21 cm
Het TEMPUR® materiaal ondersteunt uw lichaam in de meest comfortabele positie, wat zorgt voor vermindering van woelen en draaien tijdens uw slaap
Het TEMPUR® materiaal past zich aan uw lichaam aan - zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft
De hoes, gemaakt van zacht materiaal, is eenvoudig te verwijderen voor het wassen op 60 °C en droogt snel
Dankzij de CoolTouch™ Technology blijft de hoes koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd
Specificaties
Merk

Tempur