Pullman Silverline Premier Matras | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Pullman Silverline Excellence Matras
Pullman Silverline Premier Matras
Pullman Silverline Excellence Matras
Pullman Silverline Excellence Matras

Pullman Silverline Premier Matras

Dit matras bevat een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones, afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Lees meer

Vanaf

799,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Silverline Premier

Dit matras bevat een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones, afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Daardoor voelt de matras wat steviger aan als u gaat liggen. Deze matras scoort in de test van de Consumentenbond op alle aspecten mooie cijfers. Van ondersteuning in de zij- of rugligging tot de veerkracht en het behoud van hardheid, hoogte en ondersteuning door de jaren heen. Een degelijke winnaar!

Overzicht

De kern van de Silverline matrassen van Pullman bestaat uit Advanced Dynamic pocketvering. Door de meerdere windingen aan de boven- en onderzijde van de pocketveer, past deze zich optimaal aan het lichaam van de slaper aan. Door deze unieke opbouw van de pocketvering, zijn de Silverline matrassen van Pullman geschikt voor verschillende lichaamsbouwen.

De afdeklaag van dit Premier Silverline matras bestaat uit comfortschuim met een flexibele drukverdeler. Hierdoor krijgt het lichaam elke nacht de ondersteuning die het nodig heeft.

Ben je op zoek naar een tweepersoons matras? Pullman raadt dan altijd de hardheid Firm aan.

Specificaties

Hoogte: 24 cm

Kern: Advanced Dynamic Pocketvering (elektrothermisch gehard)

Afdeklaag: Comfortschuim en een flexibele drukverdeler

Comfortzone: 7-zone

Specificaties
Merk

Pullman