Pullman Silverline Excellence Matras | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Pullman Silverline Excellence Matras
Pullman Silverline Excellence Matras
Pullman Silverline Excellence Matras

Pullman Silverline Excellence Matras

Een Pullman Silverline Excellence matras bevat een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones. De matras is afgedekt met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Lees meer

Vanaf

899,00

Productinformatie

Silverline Excellence

Een Pullman Silverline Excellence matras bevat een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones. De matras is afgedekt met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Van alle door de Consumentenbond geteste matrassen biedt de Silverline Excellence de beste ondersteuning voor zijslapers. Ook de veerkracht en ventilerende eigenschappen worden gewaardeerd.

Overzicht

Pullman Silver matrassen zijn voorzien van een kern van Advanced Dynamic pocketvering. Deze pocketveer is uitgerust met meerdere windingen aan de boven- en onderzijde. Hierdoor past de veer zich aan elke lichaamsbouw aan en biedt deze een optimale ondersteuning.

Met een afdeklaag van latex en een jute drukverdeler, ondersteunt dit matras het lichaam op de punten waar dit écht nodig is. Zo geniet je elke nacht van een optimale nachtrust.

Wanneer je op zoek bent naar een tweepersoons matras, raadt Pullman altijd hardheid Firm aan.

Specificaties

Hoogte: 24 cm

Kern: Advanced Dynamic Pocketvering (elektrothermisch gehard)

Afdeklaag: Latex en een flexibele drukverdeler

Comfortzone: 7-zone

Specificaties
Merk

Pullman