Pullman Boxspring Express | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Pullman Boxspring Express
Pullman Boxspring Express
Pullman Boxspring Express

Pullman Boxspring Express

Wie niet urenlang op zoek wil naar de perfecte boxspring, is bij de Pullman Boxspring Express aan het goede adres. Lees meer

Vanaf

2.999,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Pullman Boxspring Express

Wie niet urenlang op zoek wil naar de perfecte boxspring, is bij de Pullman Boxspring Express aan het goede adres. In de Pullman Boxspring Express vindt u de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring en matras. De topper kunt u nog naar eigen wens en comfort aanpassen. De Pullman boxspring Express boxspring is een bewezen combinatie die geen enkele concessie doet aan het comfort en de kwaliteit waar Pullman voor staat.

Het strakke hoofdbord van Pullman Express heeft een hoogte van ca. 107 cm en is aan beide zijden 3 cm breder dan de maat van de Express boxspring. Ieder onderdeel van een Pullman Express Boxspring wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dit samen geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier. Uiteraard is deze Pullman Express boxspring ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

Pullman Boxspring Express
Advies

De Pullman Express is een complete boxspring. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering- interieur. Al in 1865 creëerde George Mortimer Pullman zijn concept voor verende ondersteuning van bedden in treincoupes. Dit vormt tot vandaag de dag nog steeds de basis voor iedere boxspring. Daarboven op ligt een matras. Dat matras kunt u laten stofferen of u kiest voor een standaard wit matras van Pullman.Als u ervoor kiest om uw matras mee te stofferen dan komt daarboven op nog een Pullman topper. De pocketvering in zowel de boxspring als het matras zorgen voor een nog betere luchtcirculatie. Ook geven de pocketveren de juiste ondersteuning aan uw lichaam.

Pullman Boxspring Express
Specificaties
Merk

Pullman