Boxspring Velda PoQQet | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Boxspring Velda Poqqet
Boxspring Velda Poqqet
Boxspring Velda Poqqet
Boxspring Velda Poqqet
Boxspring Velda Poqqet

Boxspring Velda PoQQet

Ergonomisch comfort met optimale ventilatie ! Velda's nieuwste concept biedt u de laatste technologieën: unieke comfortlagen, 100% pocketvering en ventilerend 3D textiel met anti slip profilering! Weet op voorhand hoeveel u betaalt ongeacht de keuzes die u maakt: honderden variaties; één prijs. Stel uw persoonlijke Velda PoQQet boxspring samen in zes eenvoudige stappen.

De prijs is gebaseerd op een vaste 2C (witte matrassen zonder topper) Poqqet boxspring , afmeting 180x200. Lees meer

Aanwezig in de showroom

2.698,00

Productinformatie

Ergonomisch comfort met optimale ventilatie

Ideaal comfort wordt bereikt door een perfecte ergonomische ondersteuning, zowel voor zij- als rugslapers. Bij Velda PoQQet gebeurt dit door de unieke Physiospring® pocketveren kern en de bijhorende 100% pocketvering in de Velda PoQQet box, beiden voorzien van 7 comfort zones.De afwerking met ventilerend 3D textiel bevordert en verzekert een optimale ventilatie van je bed.

Boxspring Velda Poqqet
Boxspri

Artisanaal vervaardigd

Net zoals de matrassen wordt ook de Velda PoQQet boxspring op artisanale wijze in onze eigen ateliers in België vervaardigd. De boxspring is beschikbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare versie.

Velda PoQQet

Een uiterst duurzaam interieur uit 100% pocketveren. De veren hebben geen schuimkader en zorgen voor ongekende ventilatie en vering van de boxspring.

Boxspring Velda Poqqet
Velda PoQQet - elektrisch verstelbaar

De elektrisch verstelbare variant is standaard uitgerust met het gepatenteerde E-Functional®mechanisme: een uiterst comfortabel systeem voor het verstellen van uw bed. Tijdens het verstellen van de bodem passen voet- en ruggedeelte zich continu aan elkaar aan zodat de meest comfortabele lichaamsondersteuning aangeboden wordt. Het E-Functional® mechanisme biedt relaxerend zitcomfort aan.

Boxspring Velda Poqqet
Afwerking

Uw Velda PoQQet boxspring is perfect ventilerend dankzij de afwerking met 3D Aerotec® textiel. De anti slip profilering zorgt bovendien dat matras en bodem niet verschuiven tijdens de slaap of verstelling van het bed waardoor de perfecte ondersteuning altijd verzekerd wordt.

Boxspring Velda Poqqet
Hoofdborde

Ieder hoofdbord in de Velda PoQQet collectie is verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren uit de Velda PoQQet stoffencollectie.

Boxspring Velda Poqqet
De Geschiedenis van Velda

Velda is het kloppend hart van het familiebedrijf Veldeman Bedding. Het bedrijf is gevestigd in het Limburgse Oudsbergen (Opglabbeek). Voor het ontstaan van Velda gaan we terug naar het jaar 1954.Na een ontmoeting tussen een Hasseltse handelaar in touw en de dochter van een meubelzaak in Opglabbeek gaat de bal aan het rollen. Ze bundelen hun krachten en gaan aan de slag. Het touw wordt gebruikt om de stalen veren van gestoffeerde fauteuils te knopen en zo is de matraskern een feit.Het geheel wordt afgewerkt met een toplaag voor meer comfort, een solide bodem en een sierlijke rand. De eerste Velda-matras is geboren. Touwhandelaar Valère Veldeman gaat vanaf nu door het leven als handelaar in matrassen. Een eerste productieatelier volgt al snel.In 1989 komt het bedrijf in handen van zoon Marc Veldeman. Niet lang daarna volgen enkele innovatieve slaapconcepten, nieuwe merken voor specifieke doelgroepen en de internationalisering van zowel de verkoop als de productie. Ook vandaag blijft innovatie een belangrijke pijler binnen Velda.

Boxspring Velda Focus
Specificaties
Merk

Velda