Relaxfauteuil Twice TW226 | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Relaxfauteuil Twice Tw226
Relaxfauteuil Twice Tw226
Relaxfauteuil Twice Tw226

Relaxfauteuil Twice TW226

Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “hart-balans” stand te bewegen. Lees meer

Vanaf

2.673,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Moderne relaxfauteuil

Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in "hart-balans" stand te bewegen. Deze zgn. “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeelding horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.

De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De verstelling gebeurt standaard handmatig maar er zijn Twice modellen waarbij dit elektrisch kan.

De Twice fauteuils zijn leverbaar in de maten: XS, S, M, L, XL en XXL.

Relaxfauteuil Twice Tw226
Specificaties
Merk

De toekomst