The Nightstore Groningen | Bedden - De Jong Bedden & Wonen

Harde of zachte matrassen?

Veel mensen vragen naar een “hard” matras, terwijl ze eigenlijk niet goed weten waarom ze dit precies willen. Harde matrassen zijn eenvoudig en zijn relatief goedkoper om te maken. De kans is groot dat u jarenlang op een hard matras heeft geslapen. Uw lichaam is hierdoor gewend om een houding aan te nemen met een gedraaide rug. Deze houding is niet natuurlijk en heeft vaak als gevolg dat er rugklachten optreden, met name in de onderrug.

The Nightstore Groningen

Matrassen die veel te zacht zijn

Dit voelt lekker aan als u erop gaat liggen als u wakker bent, maar als u slaapt voelt dit aan alsof u in een hangmat ligt. Omdat uw lichaam niet overal gelijk is heeft het behoefte aan een matras dat is gemaakt uit meer dan 1 materiaalsoort die tegen druk geeft met ondersteuning. Dit soort matrassen worden vaak onder de noemer “traagschuim matras” verkocht en met behulp van veel marketing en publiciteit aan de man gebracht. Hiermee lost u natuurlijk niet uw pijntjes en vermoeidheid op die juist worden veroorzaakt door deze matrassen.

The Nightstore Groningen

De “werkende” matrassen van The Night Store

Een matras met voelbare comfortzones. Dit matras is zacht waar het zacht moet zijn en hard waar het nodig is. Dit is precies wat uw lichaam nodig heeft om beter te kunnen ontspannen en tot rust te komen. Voor veel mensen kan dit grote slaapproblemen oplossen.Als u op onze matrassen ligt, voelt u direct wat het met u doet: Wij dagen u uit, kom het ervaren en voelen!

The Nightstore Groningen