P650 Lumbar | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
P1250 Lumbar

P650 Lumbar

Deze matras is de perfecte combinatie van het optimale slaapcomfort op water en de stabiliteit van een matras die toch enigszins een vaste ligging garandeert. De ‘stabilitijd’ van de P 650 Lumbar is 3 à 4 seconden: ideaal voor de kritische slaper die het zwevend gevoel van slapen op water op prijs stelt. Lees meer

Vanaf

380,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

P 650 Lumbar

Deze matrassen zijn de perfecte combinatie van het optimale slaapcomfort van water en de stabiliteit van een matras die toch een enigszins vaste ligging garandeert. De 'stabilitijd' van de P 650 is 3 à 4 seconden; ideaal voor de kritische slaper die het zwevend gevoel van slapen op water op prijs stelt.Voor de veeleisende slaper die een waterbed zoekt dat behaaglijk is maar toch voldoende steun geeft is de P 750 een uitstekende keuze. U wordt volledig door het water gedragen en het matras volgt moeiteloos de vorm van uw lichaam. De 'stabilitijd' van de P 750 is 2 à 3 seconden: een uitgekiende balans tussen stabiliteit en comfort.

Duo01
Duo-systeem

Veel mensen delen een bed met z’n tweeën. Maar toch blijft slapen een individuele beleving, waarbij iedereen zijn eigen voorkeuren heeft. Stel dat uw partner een stuk zwaarder is dan u en liever op een stevige matras slaapt. Of u hebt het al snel warm, terwijl uw partner het altijd koud heeft. In dergelijke situaties kan het Duo-systeem van Poseidon uitkomst bieden. Met dit unieke systeem worden twee aparte eenpersoonsmatrassen – van hetzelfde of zelfs van verschillende types - van elkaar gescheiden door een soepele isolerende wand.

Specificaties
Merk

Poseidon