Cura Pearl Premium | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Cura Pearl Premium
Cura Pearl Premium

Cura Pearl Premium

CURA Pearl Premium is een uniek product dat de perfecte balans biedt tussen de omarming van een verzwaringsdekbed en het comfortabele gevoel van een donzig dekbed. De buitenstof van hoogwaardig katoen omhult de lichte, kussenachtige laag van natuurlijk eendendons Lees meer

Vanaf

249,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Beschrijving

CURA Pearl Premium is een uniek product dat de perfecte balans biedt tussen de omarming van een verzwaringsdekbed en het comfortabele gevoel van een donzig dekbed. De buitenstof van hoogwaardig katoen omhult de lichte, kussenachtige laag van natuurlijk eendendons. Het dekbed is gevuld met glasparels die zijn gemaakt van natuurlijk silicazand. De glasparels dragen bij aan een aangename temperatuur en het ontspannende effect dat kenmerkend is voor alle verzwaringsdekbedden van CURA of Sweden.

Verzwaringsdekbed met dons

Ons meest unieke verzwaringsdekbed biedt een hoog percentage donsvulling. Deze kwaliteit maakt de CURA Pearl Premium het meest zachte en luxueuze verzwaringsdekbed op de markt. Het dekbed is gevuld met glasparels die zijn gemaakt van natuurlijk silicazand. De glasparels dragen bij aan een aangename temperatuur en het ontspannende effect dat kenmerkend is voor alle verzwaringsdekbedden van CURA of Sweden.

Natuurlijke dons

Al duizenden jaren gebruiken mensen over de hele wereld dons dankzij de isolerende eigenschappen. Met gecertificeerd en hoogwaardig eendendons helpt de Pearl Premium de hele nacht een stabiele lichaamstemperatuur te behouden.

Onze exclusieve opbergtas

De Pearl Premium wordt geleverd in een exclusieve, zwartleren tas. Gebruik hem voor opslag en vervoer van uw dekbed, of zelfs als luxe weekendtas voor op reis.

Het effect

Het gewicht, de druk en het omhelzende gevoel genereren een heleboel positieve gevoelens die bijdragen aan meer ontspanning en betere slaapkwaliteit voor de meesten. In een klantonderzoek met 450 deelnemers, gaf 90% aan dat ze beter sliepen met het CURA verzwaringsdekbed, en wel 92% zei dat ze zich meer ontspannen voelden. Bovendien vond 86% van de gebruikers dat het CURA dekbed comfortabeler was dan hun eerdere dekbedden, en maar liefst 96% beveelt CURA aan hun vrienden aan.

Gebruik

Het CURA verzwaringsdekbed kan als een gewoon dekbed gebruikt worden in bed tijdens het slapen. Het kan ook gedurende de dag gebruikt worden voor het verminderen van stress, zorgen of angst. Bovendien kan het ook gebruikt worden als een knusse deken voor op de bank, om vóór het naar bed gaan tot rust te komen.

Het gewicht kiezen

Voor het beste effect raden we aan dat het gewicht van het dekbed op ongeveer 10-15% van het eigen lichaamsgewicht ligt. Als u last heeft van ernstige slaapproblemen en/of vaak last heeft van stress en angst als u gaat slapen, kan het een goed idee zijn om een dekbed te kiezen dat binnen het hogere bereik valt (12-15%).

Veiligheid en kwaliteit

De verzwaringsdekbedden van CURA zijn gecertificeerd door RISE (Research Institute of Sweden) en geregistreerd als medische technologieproducten bij het Zweedse bureau voor medische hulpmiddelen. De dekbedden dragen een CE-markering en certificeringen van Sedex, OEKO-TEX, SGS en BSCI. Dit garandeert dat zowel de productie als het product zelf voldoen aan hoge normen op het gebied van gezondheid, veiligheid, functionaliteit, milieu-impact en werkomstandigheden.

Let op!

Het CURA verzwaringsdekbed dient te worden gebruikt voor het beoogde doel en volgens het advies dat bij aankoop van het dekbed wordt gegeven. Het CURA verzwaringsdekbed mag niet zwaarder zijn dan de gebruiker zelf kan hanteren. Als u lijdt aan een ernstig verlaagde hart- of longcapaciteit, een verminderde spierfunctie of een verhoogde gevoeligheid voor decubitus, dient u uw arts te raadplegen voordat u een verzwaringsdekbed gaat gebruiken.

Specificaties
Merk

Cura of Sweden