Cura Pearl Classic | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Cura Pearl Classic
Cura Pearl Classic
Cura Pearl Classic

Cura Pearl Classic

CURA Pearl Classic is verreweg het bestverkochte verzwaringsdekbed op de Scandinavische markt en is geschikt voor vrijwel alle mensen – niet alleen degenen die slecht slapen. Veel van onze klanten waarderen gewoonweg het omhelzende gevoel van veiligheid dat Pearl biedt. Lees meer

Vanaf

149,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Beschrijving

CURA Pearl Classic is een hoogkwalitatief verzwaringsdekbed dat uit zeven lagen bestaat die allemaal een functie hebben, met als doel het hoogste comfort en de beste kwaliteit te bereiken. De buitenstof van 100% katoen wordt gevolgd door een vochttransporterende en duurzame polyester stof. In het midden ligt de vulling van natuurlijke, fijngeslepen glasparels samen met een polyestervulling. De vulling is ingenaaid in een raster zodat deze niet rond zal glijden in het dekbed. Dit creëert een gelijkmatig en flexibele druk op het lichaam, wat de gebruiker helpt te ontspannen. Veel gebruikers beschrijven het gevoel van het dekbed als een fijne, zachte omhelzing van het hele lichaam.

Een product voor elk gezin

CURA Pearl Classic is verreweg het bestverkochte verzwaringsdekbed op de Scandinavische markt en is geschikt voor vrijwel alle mensen – niet alleen degenen die slecht slapen. Veel van onze klanten waarderen gewoonweg het omhelzende gevoel van veiligheid dat Pearl biedt.Het effectHet gewicht, de druk en het omhelzende gevoel genereren een heleboel positieve gevoelens die bijdragen aan meer ontspanning en betere slaapkwaliteit voor de meesten. In een klantonderzoek met 450 deelnemers, gaf 90% aan dat ze beter sliepen met het CURA verzwaringsdekbed, en wel 92% zei dat ze zich meer ontspannen voelden. Bovendien vond 86% van de gebruikers dat het CURA dekbed comfortabeler was dan hun eerdere dekbedden, en maar liefst 96% beveelt CURA aan hun vrienden aan.

Gebruik

Het CURA verzwaringsdekbed kan als een gewoon dekbed gebruikt worden in bed tijdens het slapen. Het kan ook gedurende de dag gebruikt worden voor het verminderen van stress, zorgen of angst. Bovendien kan het ook gebruikt worden als een knusse deken voor op de bank, om vóór het naar bed gaan tot rust te komen.

Veiligheid en kwaliteit

Het CURA verzwaringsdekbed is het meest gecertificeerde verzwaringsdekbed op de markt en is voorzien van een CE-markering en certificaten van Sedex, OEKO-TEX, SGS en BSCI. Onze dekbedden zijn bovendien op kwaliteit getest door RISE (onderzoeksinstituut van de Zweedse staat), en is geregistreerd als medisch hulpmiddel bij Läkemedelsverket (Bureau voor hulpmiddelen in Zweden). Hierdoor voldoen zowel de productie als het product zelf aan hoge eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid, functie, milieu-impact en arbeidsomstandigheden.

Let op!

CURA verzwaringsdekbed dient te worden gebruikt voor het beoogde doel en volgens het advies dat bij aankoop van het dekbed wordt gegeven. CURA verzwaringsdekbed mag niet zwaarder zijn dan de gebruiker zelf kan hanteren. Als u lijdt aan een ernstig verlaagde hart- of longcapaciteit, een verminderde spierfunctie of een verhoogde gevoeligheid voor decubitus, dient u uw arts te raadplegen voordat u een verzwaringsdekbed gaat gebruiken.

Specificaties
Merk

Cura of Sweden