Boxspring Avek Stiel | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Boxspring Avek Stiel
Boxspring Avek Stiel
Boxspring Avek Stiel
Boxspring Avek Stiel
Boxspring Avek Stiel
Boxspring Avek Stiel

Boxspring Avek Stiel

In het Fries is Stiel het woord voor staal. Maar het betekent ook ambacht. Beide komen samen in de nieuwe beddenlijn Stiel: duurzame en sterke bedden met een stalen frame, die met aandacht en vakmanschap worden gemaakt in onze beddenfabriek in Surhuisterveen. Voor het ontwerp van het modulaire Stiel programma is samengewerkt met Studio Kommerkors. Lees meer

Vanaf

3.495,00

Aanwezig in de showroom

Website van fabrikant

Prijs o.b.v. 160/180 x 200/210/220
Download de brochure

Productinformatie

Jouw bed, jouw Avek Stiel.

In het Fries is Stiel het woord voor staal. Maar het betekent ook ambacht. Beide komen samen in de nieuwe beddenlijn Stiel: duurzame en sterke bedden met een stalen frame, die met aandacht en vakmanschap worden gemaakt in onze beddenfabriek in Surhuisterveen. Voor het ontwerp van het modulaire Stiel programma is samengewerkt met Studio Kommerkors. Met hun innovatieve visie op het gebied van meubelvormgeving, hebben zij een eigentijds bed ontworpen met een rank en slank uiterlijk. Bovendien zijn er heel veel combinatiemogelijkheden, zonder of mét bedrand. Fraaie elementen zoals achterwanden en opvallende bedpoten maken het bed compleet.

Boxspring Avek Stiel

Het matras van de Avek Stiel

De comfortabele Stiel matrassen, voorzien van hoogwaar­dige pocketveren, zijn speciaal ontwikkeld voor de Stiel spiraalbodems. Samen vormen ze een twee­ eenheid, die zorgt voor een doordacht en aangenaam bedcomfort. Stiel matrassen hoef je niet te keren, en doordat de matrassen gekoppeld worden aan de bedbodem, kunnen ze ook niet verschuiven. De Stiel matras is leverbaar in drie hardheden, zodat er altijd een matras is die goed bij jouw voorkeur en lichaamsbouw past.

Boxspring Avek Stiel

De verstelbare Avek Stiel

Je kunt bij de Stiel kiezen uit een vaste en een elektrisch verstelbare uitvoering. Bij de verstelbare Stiel breng je via de draadloze RF­afstandsbediening je bed moeiteloos in de positie die jij het prettigst vindt.Zo wordt je bed niet alleen een slaapplek, maar ook een plek om te recreëren en te ontspannen. Geniet van een goed boek, een spannende TV serie, of ontbijt op bed.

Boxspring Avek Stiel

De zes voordelen van de Avek Stiel

De uitstekende ventilatie garandeert een goede vochtregulatie en zorgt voor een gezond en prettig bedklimaat. Je bed is minder klam en voelt frisser aan.

De zorgvuldig afgestemde comfortlagen van de matras in combinatie met de goed ondersteunende spiraalbodem, bieden je jarenlang een heerlijk ligcomfort.

De Stiel matras is comfortabel en schuift niet. Daarbij hoeft een Stiel matras niet gekeerd te worden en dat is wel zo prettig.

60 dagen kosteloze omruilgarantie* op de Stiel matrassen.

Goede verstel mogelijkheden bij de elektrische uitvoering. Met de RF afstandsbediening breng je de spiraalbodem zonder moeite en traploos in de gewenste stand.

Fraai design met aandacht voor de gebruiker. Zo heeft Stiel een hoge ‘vrije’ ruimte onder het bed, waardoor je makkelijker kunt schoonmaken onder het bed.

Boxspring Avek Stiel

Avek Stiel Max

Voor wie het complete, meest aangeklede Stiel bed wil, is er de Max. De gestoffeerde bedrand in combinatie met de eveneens gestoffeerde achterwand zorgt voor een aantrekkelijk totaalbeeld. Een echter blikvanger in jouw slaapkamer.

Boxspring Avek Stiel

Avek Stiel hoofdborden

De Stiel Board heeft geen omranding, maar wél een hoofdbord. Deze zogenaamde stand­alone opstelling kenmerkt zich door een strakke en moderne uitstraling. Door het ontbreken van de bedrand is het bed in zijn geheel ook wat compacter.

Boxspring Avek Stiel

Avek Stiel Basic

De Stiel Basic is de meest minimalistische uitvoering binnen het programma. Het bed bestaat uitsluitend uit de vrijstaande Stiel spiraalbodems (met bijbehorende poten) en gekoppelde matrassen. Wél het comfort, maar geen poespas.

Boxspring Avek Stiel

De achterwanden van de Avek Stiel

Een Stiel bed is leverbaar met één van de drie fraai vormgegeven achterwanden type 300, 400 of 500. De achterwanden zijn ‘zwevend’ aan het bed gemon­teerd. Daardoor blijft het design eigentijds en oogt het bed luchtig en rank. De achterzijden van de achter­ wanden zijn ook gestoffeerd, zodat je de Stiel ook prima in de vrije ruimte kan plaatsen.

Boxspring Avek Stiel

Stiel bedbodems, ventilerend en sterk!

Een goed bed begint met een goede basis. Daarom heeft de Stiel een duurzame dwarsgespannen spiraalbodem. Het dubbelgeweven spiraalnetwerk is extra open, en biedt een ventilerend oppervlak van maar liefst 88% van het ligvlak. Door de goede ontluchting aan de onderzijde van het bed wordt transpiratievocht snel afgevoerd, en gaat het matras langer mee. Bovendien blijft je bed frisser en voelt het prettiger aan. Zo ontwaakt je fit en uitgerust, klaar voor een nieuwe dag.

Boxspring Avek Sinne

Deze Avek bospring is ook in verstelbare uitvoering.

De Stiel spiraalbodem is leverbaar in een vaste of een elektrisch verstelbare uitvoering. De elektrisch verstelbare uitvoering heeft een fraaie RF afstandsbediening en kan traploos en zonder inspanning in iedere gewenste positie worden ingesteld. De solide en krachtige motoren zijn veilig en voorzien van een noodaccu. Een verstelbare bodem is wel zo prettig, bijvoorbeeld als je in bed TV wilt kijken, een boek gaat lezen of lekker wilt ontspannen.

Boxspring Avek Stiel
Specificaties
Merk

Avek