Bella Donna zomerdeken | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Bella Donna Zomerdeken
Bella Donna Zomerdeken
Bella Donna Zomerdeken
Bella Donna Zomerdeken
Bella Donna Zomerdeken

Bella Donna zomerdeken

Geen zomer zonder zomerdeken! Wie droomt van verkwikkende nachtrust tijdens warme zomernachten, mag wakker worden: In de Bella Donna zomerdeken zit dankzij het natuurlijke cellulosevezel Tencel een uitgekiend klimaatconcept voor een aangenaam op temperatuur gebracht en droog slaapklimaat. De fantastische functionele vezel zorgt ervoor, dat de zomerdeken vocht uitstekend opneemt en daarnaast ook nog bacterien en geuren tegenhoudt! De toedekzijde van de zomerdeken bestaat uit hoogwaardig katoenjersey, natuurlijk veredelt met aloe vera en zijdeproteine. Lees meer

Vanaf

119,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Het klimaatconcept

Voor onze Bella Donna zomerdekens laten we TENCEL ™ lyocell en katoen samenwerken.

De donkere kant van de deken is gemaakt van de natuurlijke cellulosevezel TENCEL ™ Lyocell. Dit heeft de eigenschap om warmte en vocht te absorberen en af te geven aan de omgeving. Bovendien wordt de vorming van bacteriën en geuren geremd. Een hoogwaardige katoenen jersey, verrijkt met Aloë Vera en zijdeproteïne, zorgt aan de lichtere kant voor een knuffelig welzijn. In het midden is een dunne, luchtige polyester voering verwerkt, zodat warmte en vocht perfect kunnen circuleren.

Bella Donna Zomerdeken
Bella Donna Zomerdeken
Het dagelijks leven

De Bella Donna zomerdeken is voor velen inmiddels een permanente metgezel. In de zomer dient het als HET dekbed, in het koelere seizoen wordt het onder de eigenlijke deken gebruikt als een heerlijk knuffelige en zachte extra deken. Ze doet ook dienst als sprei op de bank. En last but not least: omdat de deken handig en klein is van formaat – doet ze zelfs dienst op vakantie.

Het onderhoud van de Bella Donna zomerdeken is verbazingwekkend eenvoudig: 's morgens in de was van 60 graden, vervolgens drogen in de droger of aan de lucht en je kunt de slopen `s avonds opnieuw gebruiken

De productie

Natuurlijk zijn onze Bella Donna zomerdekens, net als alle Formesse-producten, van de hoogste kwaliteit. De drie lagen materiaal zijn uitwendig tot een jacquard-jersey gebreid. De ton-sur-ton tweekleurigheid van de boven- en onderkant en het speelse ruitpatroon geven nobele accenten, afgerond met de hoogwaardige zomen in envelop-stijl. Het innovatieve materiaal van de zomerdekens wordt in Duitsland gemaakt. Ze worden in een familiebedrijf in Slowakije genaaid. Omdat het aandeel naaiwerk in het gehele productieproces relatief laag is, verklaren we de Bella Donna zomerdeken als "Made in Germany".

Bella Donna Zomerdeken
Bella Donna Zomerdeken
Gemaakt van

35% Tencel™ Lyocell, 41% katoen,
24% polyester (voering)
verrijkt met Aloë Vera en zijdeproteïnen

uniek klimaatconcept

lichter en soepeler weefsel

hoogwaardige jacquard-jersey met een speels ruitpatroon

geen dubbele manchetten door nette envelop hoeken

Dekbed, sprei, reisdekens

in 5 elegante kleuren

Ton-sur-Ton-tweekleurigheid

2 maten: 150x220cm & 220x260cm

Specificaties
Merk

Formesse