Auping Adagio Matras | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Auping Inizio Matras
Auping Inizio Matras

Auping Adagio Matras

Het Auping Adagio matras geeft optimale ondersteuning door 5 comfortzones. Tevens is het een goed ventilerend matras door de extra ventilerende Vent-tex® comfortlaag. Lees meer

Vanaf

895,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

De Auping Inizio biedt een goede ondersteuning

De Inizio heeft 3 zones, elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: schouders, taille en heupen. Ongemerkt draai je zo’n 30 keer per nacht; de extra hoge DPPS® pocketveren in het hart van de matras zorgen dat je makkelijk draait en geven de juiste ondersteuning in elke slaappositie. Alle matrassen van Auping zijn laag voor laag opgebouwd, alles op de juiste plek. Elke laag heeft zijn specifieke werking, dit zorgt voor de beste ondersteuning.

De materialen in een Auping matras zijn van dusdanige kwaliteit dat draaien of keren niet nodig is. Sterker nog, zou je een Auping matras draaien dan bevinden de ondersteunende zones zich niet meer op de juiste positie. Je schouders en hoofd hebben een heel andere ondersteuning nodig dan jouw heupen.

Auping Inizio Matras

De Inizio biedt een geschikte hardheid voor jouw lichaam en gewicht

Een Auping matras is verkrijgbaar in vier verschillende hardheden. Afhankelijk van jouw gewicht en lengte gecombineerd met jouw voorkeur kun je een optimale hardheidkiezen. De vier verschillende hardheden voor een Auping matras zijn:

Soft

Medium

Firm

Extra firm

In de grafiek kun je jouw aanbevolen hardheid bepalen. Of maak gebruik van onze online matrassen adviseur. Op basis van jouw lichaamskenmerken kun je hiermee jouw ideale matras bepalen.

Hebben jij en je bedpartner verschillende hardheden nodig, maar wil je wel een tweepersoons matras? Bekijk dan eens matras Adagio. De Adagio is verkrijgbaar als tweepersoons matras met verschillende hardheden, ook wel kernen genoemd. Zo heb je geen last hebt van een spleet in het midden.

Auping Inizio Matras

Matrasafmetingen van de Auping Inizio

Het is verstandig om een matras te kiezen die 20-30 cm langer is dan je eigen lengte. Hiermee zorg je ervoor dat de zones op je juiste plek aanwezig zijn. Al onze matrassen zijn beschikbaar in de lengtes: 190, 200, 210 en 220 cm. Verschillen jij en je bedpartner van lengte? Kies dan voor een matraslengte die cira 20-30 cm langer is dan de langste van jullie twee.

De meest gekozen breedtes voor onze matrassen:
Eenpersoons: 80 & 90 cm
Tweepersoons: 160 & 180 cm
Twijfelaar: 120 & 140 cm

Een bestaand bed of boxspring? Als je een bestaand bed of boxspring hebt is het belangrijk dat jouw nieuwe matras past. Hierbij is het handig om jouw huidige matras op te meten. Zo weet je zeker dat ook je nieuwe matras op jouw bestaande bed of boxspring past.

Auping Evolve Matras
Specificaties
Merk

Auping