Ultramax Lumbar | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Ultramax Large

Ultramax Lumbar

De Ultramax is de minst bewegende matras uit de “Hydraulic Collection”. Onderop bevinden zich de gepatenteerde compartimenten die zorgen voor een perfecte hydraulische ondersteuning. Lees meer

Vanaf

520,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Ultramax Lumbar

De Ultramax is de minst bewegende matras uit de “Hydraulic Collection”. Onderop bevinden zich de gepatenteerde compartimenten die zorgen voor een perfecte hydraulische ondersteuning. Daar bovenop zijn de fiberlagen, zweeflaag en Lumbarlaag geplaatst die zorgen voor een perfect ligoppervlak met optimaal comfort. Het resultaat is een exclusieve matras die alle positieve eigenschappen van het slapen op water in zich heeft en toch een 'stabilitijd' heeft van slechts 1 seconde. De Ultramax is bij uitstek het matras voor bewuste slapers die zo min mogelijk deining in hun bed willen voelen maar wel willen genieten van alle voordelen van het slapen op water.

Duo01
Duo-systeem

Veel mensen delen een bed met z’n tweeën. Maar toch blijft slapen een individuele beleving, waarbij iedereen zijn eigen voorkeuren heeft. Stel dat uw partner een stuk zwaarder is dan u en liever op een stevige matras slaapt. Of u hebt het al snel warm, terwijl uw partner het altijd koud heeft. In dergelijke situaties kan het Duo-systeem van Poseidon uitkomst bieden. Met dit unieke systeem worden twee aparte eenpersoonsmatrassen – van hetzelfde of zelfs van verschillende types - van elkaar gescheiden door een soepele isolerende wand.

BIjzonderheden
Specificaties
Merk

Poseidon