Perfect Motion | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Perfect Motion

Perfect Motion

In tegenstelling tot het gebruikelijke stabilisatiesysteem middels fiberlagen, beschikt de Perfect Motion matras over een speciaal ontwikkelde opencellige schuimkern die volledig water doorlaatbaar is. Lees meer

Vanaf

810,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

Perfect Motion

Perfect Motion – revolutionair slaapcomfort !

In tegenstelling tot het gebruikelijke stabilisatiesysteem middels fiberlagen, beschikt de Perfect Motion matras over een speciaal ontwikkelde opencellige schuimkern die volledig water doorlaatbaar is. Door de speciale vorm van de schuimkern garandeert deze matras u een optimale ondersteuning van uw rug. De perfecte ondersteuning van uw lichaam wordt namelijk gerealiseerd door het pyramidesysteem bovenin de watermatras. De vaste schuimkern onderin de matras zorgt ervoor dat uw lichaam niet te ver inzakt. Een optimale ligging wordt hiermee gegarandeerd. Alle voordelen van slapen op water zoals hygiëne, drukverlaging, perfecte ondersteuning en behaaglijkheid blijven behouden ondanks het feit dat de ligging voor u aanvoelt alsof u op een traditioneel matras slaapt. Naar wens kunt u deze matras laten aanpassen op de schouder zone of een lende ondersteuning toevoegen.

Duo01
Duo-systeem

Veel mensen delen een bed met z’n tweeën. Maar toch blijft slapen een individuele beleving, waarbij iedereen zijn eigen voorkeuren heeft. Stel dat uw partner een stuk zwaarder is dan u en liever op een stevige matras slaapt. Of u hebt het al snel warm, terwijl uw partner het altijd koud heeft. In dergelijke situaties kan het Duo-systeem van Poseidon uitkomst bieden. Met dit unieke systeem worden twee aparte eenpersoonsmatrassen – van hetzelfde of zelfs van verschillende types - van elkaar gescheiden door een soepele isolerende wand.

BIjzonderheden
Specificaties
Merk

Poseidon