TEMPUR® SENSATION SUPREME MATRAS | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Tempur Sensation Supreme Matras
Tempur Sensation Supreme Matras

TEMPUR® SENSATION SUPREME MATRAS

De TEMPUR® Sensation matrascollectie biedt een medium gevoel, maar dan in combinatie met het comfort en de ondersteuning die alleen TEMPUR® kan bieden. Lees meer

Vanaf

1.599,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

TEMPUR® Sensation Supreme met CoolTouch™

De TEMPUR® Sensation matrascollectie biedt een medium gevoel, maar dan in combinatie met het comfort en de ondersteuning die alleen TEMPUR® kan bieden. Een laag van Dynamic Support Technologie biedt een lichte ondersteuning, zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het TEMPUR®materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.

Naast het unieke gevoel die de TEMPUR® Sensation Supreme CoolTouch™ matras u biedt, heeft deze matras een Comfortlaag, waardoor deze zachter aanvoelt dan de TEMPUR® Sensation Prima CoolTouch™ matras.

Ondersteunend matras met een medium gevoel

Als u alle voordelen van TEMPUR® wenst maar ook wilt genieten van een medium gevoel, dan is de TEMPUR® Sensation collectie de perfecte keuze.

Dynamic Support Technologie

Een speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag biedt het vertrouwde gevoel van een medium matras, terwijl een goed uitgebalanceerde combinatie van TEMPUR® materiaal zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning.

Productdetails
Hoogte 21 cm
Speciale basislaag met Dynamic Support Technologie die is ontworpen om het gevoel van een traditioneel verend matras te creëren
Plus een laag TEMPUR® Comfortmateriaal voor verbeterde drukverdeling
De hoes, gemaakt van zacht materiaal, is eenvoudig te verwijderen voor het wassen op 60 °C en droogt snel
Dankzij de CoolTouch™ Technology blijft de hoes koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd
Specificaties
Merk

Tempur