TEMPUR® CLOUD ELITE MATRAS | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Tempur Cloud Elite Matras
Tempur Cloud Elite Matras

TEMPUR® CLOUD ELITE MATRAS

De TEMPUR® Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. Lees meer

Vanaf

1.799,00

Aanwezig in de showroom

Productinformatie

TEMPUR® Cloud Elite met CoolTouch™

De TEMPUR® Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. TEMPUR®Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van TEMPUR® Extra Soft Materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke TEMPUR® materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam.

Door de hogere Comfort- en Ondersteuningslaag merkt u bij de Cloud Elite CoolTouch™ matras meer van de drukverlagende eigenschappen van het unieke TEMPUR® materiaal, waardoor deze matras u het zachtste gevoel biedt binnen de TEMPUR® Cloud CoolTouch™ matrascollectie.

Ondersteunend matras met een zacht gevoel

De TEMPUR® Cloud collectie is ontwikkeld voor mensen die een matras willen die meteen zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag is gemaakt van speciaal TEMPUR® Extra Soft materiaal dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam.

TEMPUR® Extra Soft Materiaal

De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de TEMPUR® Ondersteuningslaag, wat zorgt voor het comfort, de ondersteuning en duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR® met een zachter gevoel.

Productdetails

Hoogte 25 cm

Een toplaag van TEMPUR® Extra Soft materiaal voor een zachter gevoel

Het TEMPUR® materiaal ondersteunt uw lichaam in de meest comfortabele positie, wat zorgt voor vermindering van woelen en draaien tijdens uw slaap

Secundaire laag van TEMPUR® Ondersteuningsmateriaal - zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft

De QuickRefresh™ Cover van zacht materiaal is eenvoudig los en vast te ritsen en wasbaar op 60 °C voor een altijd frisse bovenlaag

Dankzij de CoolTouch™ Technology blijft de hoes koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd

 

Specificaties
Merk

Tempur