Hoofdkussen Micro-Tech™ | Offerte aanvragen bij De Jong Bedden & Wonen
Favi
Hoofdkussen Micro Tech X2122
Hoofdkussen Micro Tech X2122

Hoofdkussen Micro-Tech™

Het TEMPUR® Extra Soft Materiaal past zich aan je hoofd, nek en schouders aan voor een perfecte nachtrust. De moderne en elegante kussenhoes voelt zacht aan, vormt een perfecte aanvulling op de matras en kan worden verwijderd voor het wassen. Lees meer

Aanwezig in de showroom

98,00

Productinformatie

Het Micro-Tech™ Hoofdkussen

Het Micro-Tech™ Hoofdkussen is ontworpen als aanvulling op de Micro-Tech™Boxspring collectie. Met het TEMPUR® Extra Soft Materiaal binnenin het kussen ervaar je de belangrijkste voordelen van TEMPUR® en kun je moeiteloos ontspannen. De zachte en moderne cover kan worden verwijderd en gewassen op 40°C, waardoor het kussen fris en hygiënisch blijft.

TEMPUR® Testkussen Uitleenprogramma

Welk type kussen het meest geschikt voor jou zou kunnen zijn, is vaak een kwestie van testen en uitproberen. Bij De Jong Bedden en Wonen is het mogelijk deel te nemen aan het TEMPUR®Testkussenprogramma. Hiermee heb je de mogelijkheid eerst een aantal nachten op een TEMPUR®Hoofdkussen te slapen alvorens je tot aanschaf overgaat. Ook als het eerste kussen niet aan je verwachtingen voldoet, kun je met een ander model verder testen net zo lang tot je het meest geschikte type hebt gevonden.

Specificaties
Merk

Tempur